Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 12:14 - И НА КОТКАТА МИ Й ПИСНА ОТ ВАС!
Автор: cchery Категория: Забавление   
Прочетен: 13570 Коментари: 26 Гласове:
19

Последна промяна: 20.06.2013 16:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Шест вечери съм на протеста!!! Г-н Орешарски, не е на добре тази работа! От 6 вечери ям сандвичи или нещо друго още по-скапано при това среднощ! Тази сутрин се събудих с толкова подути очи (мисля, че среднощното пиле на грил беше направено от гипскартон), че можах единствено да чуя как отново не сте си подали оставката! Вижте какво, г-не, най-любезно ви моля да се оттеглите! Шест вечери подред прекарвам в едно и също упражнение, а именно културно да Ви информирам, че не искам Вие да ме управлявате! Мислите ли, че нямам И друга работа?!

Знаете ли, г-н Орешарски, тази сутрин вкъщи отворих кутията за кафе - ПРАЗНА! Извадих хляба от шкафа - МУХЛЯСЪЛ! Надзърнах в хладилника - ОШУШКАН! Добре поне, че сметките сме си платили, та имаме ток и топла вода - за по един бърз душ! Случи се така, че нито аз пих кафе, нито имаше с какво да направя закуска на децата. Да, да - онези същите, платените лумпени на по 7 и 10 години! Умират си от кеф да Ви идват на гости на жълтите павета! Снощи им липсваха двама души за четворка-белот:


image
Дъщеря ми предложи да викнем Вас и СтаниАга, но тъй като знаем, че и двамата играете нечестно, се отказахме! По някое време духът на Левски намина и аха да зарадва децата и го догони сянката на г-жа Юсуф

 
image
  "- Как така сянка гони дух?!" - ще попитате Вие. "- Ами нА - така!" - ще отвърна аз, "- Пак не сте си научили урока!  Гледайте "Мумията" 2 - там мъртвите души на предишните властващи яко се съживяват и като цяло е много зрелищно - ще Ви е от полза до ден-два, т.к. няма да оцелеете!"

Та говорех за това, че имам и друга работа освен да протестирам. Неееееееее, няма да правя зимнина - аз съм си я изработила като тийнейджър - пак по време на управлението на Вашата партия! Малко се бяхме поизтипосали вкъщи - двама студенти (аз и брат ми) и двама пенсионери - родителите ми, та ми се налагаше даже и надежда в буркани да слагам! Ама виж пък после ми бяха много вкусни точно тези консерви - даваха много сила, когато през 97-а трябваше да скачаме, щото не сме червени!

Този път няма да правя консерви - просто имам проблем с ориентацията вкъщи - от това, че не се прибирам няколко вечери подред (защото протестирам - да не си помислите, че ги върша разни неморални), взех да се съмнявам дали апартамента, който обитавам от 7 години е моят дом, или винаги съм живяла на жълтите павета! Онзи ден вкъщи се огледах - ми много тясно, бе..... 2-3 стаи там и една тераса...... А пък пред министерски съвет - широкоооооооооооо - ум да ти зайде! И вашата "къщичка" бая големка - на няколко етажа, с едни големи прозорци! Не, не, не любопитствам по комшийски - просто докато се провиквам за Вашата "оставка"  се позиционирам фронтално към министерски съвет и т.к. го правя от доста време придобих зрителна представа за това на какво място се подвизавате!

Знаете ли, аз също имам 15 спешни съвета към Вас (по подобие на сМешните Ви мерки за нас)! За да ви покажа какво е ВЗАИМНОСТ, т.к. Вие ми я отказвате..... леле как прозвуча image......, Ви отправям напълно БЕЗПЛАТНО следното:

1. Прегърнете идеята за ОСТАВКА!
2. Не му мислете (за) много - имам предложение за Вас - ОСТАВКА!
3. Напънете се само за едно - ОСТАВКА!
4. Подайте ОСТАВКА!
5. Депозирайте си ОСТАВКАТА!
6. Напуснете поста си с доброволна ОСТАВКА!
7. Вървете си вкъщи, след като си напишете ОСТАВКАТА!
8. Останете си със здраве, но след ОСТАВКАТА Ви!
9. На всяка цена се дръжте като мъж ..... в ОСТАВКА!
10. Бъдете горд, че все пак сам си написахте ОСТАВКАТА!
11. Не любопитствайте как го направи Виденов - резултатът е все един и същ - ОСТАВКА!
12. Вдигнете си цената - с ОСТАВКА, която си заслужава!
13. Уволнете се сам - чрез ОСТАВКА, за да не ставате смешен с уволненията на други!
14. Не робувайте на надеждата, защото така или иначе ще се случи неизбежното - ОСТАВКА!
15. Отдайте се на вътрешен катарзис - чрез ОСТАВКА!
 
image
И за да не си помислите, че лъжа за котката ми, на която й писнахте - и тя не яде по много напоследък, щото нямам време да й купя храна, ви давам доказателство:
 
image
image


Вярно е, че Пухи хапна на снощния протест:

  image  

ама и тя, завалийката, суха храна руча..... някакси от 6 вечера протести не мога да сваря да й купя нещо свястно! Междудругото, снощи й беше много готино на протеста - всяка сутрин през последните няколки дни ми мяука защо не я вземам с нас.... Макар, че мяука е малко скромно казано, защото направо ми се зъби:
 
image
 

И последно - като си тръгнете, моля Ви да си приберете триизмерните вересии - ВБД - Волен, Болен, Долен&Co! Ако местата в яслените заведения вече са заети от недораслеците-лумпени (до един платени!!! и извозени с рейсове от родилните домове директно на протеста), на четвърти километър ще има място за всички ви!

 

 






Гласувай:
19



1. vestitelkata - Поздравления за поста! :)
20.06.2013 12:32
Поздравления за поста! :)
цитирай
2. baimomchil - Ако случайно реши да се задържи Орешака
20.06.2013 13:07
да вземе да махне жълтите павета пред МС и да сложи един хАсфалт, че да може ония малките лумпени да карат колела, ролери и тротинетки.

цитирай
3. cchery - Поздравления за поста! :) Бла...
20.06.2013 13:08
vestitelkata написа:
Поздравления за поста! :)

Благодаря! :)
цитирай
4. baimomchil - Ся се замислих
20.06.2013 13:08
Липсва един клоун на протеста (то има много в парламента и МС ама се крият от народната любов). Да вземе ония мустак кушляка да дойде, да забавлява малките лумпени, че виж колко отегчено цъкат карти. Това само докато Орешака смени паветата с хАсфалт.
цитирай
5. baimomchil - Ааа и като за финал
20.06.2013 13:09
Орешака да не се мъчи да прибира паветата. Ние ще му ги вкараме в МС. Безплатно!
цитирай
6. makont - Чери, във всичката тревожност на положението,
20.06.2013 14:15
ме накара да се засмея. И ние всяка вечер сме там, но мопсовете не ги водя, защото Йода е епилептичка и от шума и затвореното пространство има опасност да направи припадък. Видях иначе и много кучета. Те също протестират мирно, изобщо не лаят. Дори са го ударили на любов, както ние на усмивки
/УСМИХНИСЕБЕ/. Честно и аз го чух този угоен изрод сутринта, дето каза, че в друга страна щяли да вземат децата от родителите, ако ги водят на протести. Ами то това остана. Да започнат и децата да ни вземат. Лумпени сме били, интересно кой е лумпен. Те и лумпени не са, те са направо за психиатрията. Визирам това дребно човече Болен. Спирам да пиша, че пак се ядосах. Прегръдки от мен и довечера пак там.
цитирай
7. cchery - Маконт, поздрави от мен!
20.06.2013 16:01
Да, наистина всички сме обединени - хора и кучета! Аз си доведох котето, щото нямам друг домашен любимец (освен хлебарките де:)), а и тя ми е длъжница - Пуха имам предвид!

Аз съм изумена докъде е стигнало гнилото в ешалоните на властта!! Как е възможно такъв Болен човек да бъде овластен!! Честно - аналогията с Хитлер хич не ми е далечна..... Страшно ми е.....

А това, че в друга държава щели да ни вземат децата, не съм го чула......... Ще ми се да попитам кой капут го е казал, ама май ми е все тая......
цитирай
8. diso - В друга държава, биха ти отнели и котката
20.06.2013 16:54
Някъде - за "безотговорно отношение", а другаде - за консумация ;))

Хареса ми коментар за господина, нарекъл ни "лумпени" и светнал ни за отнемането на деца от безотговорни родители, които ги водят на "митинги". Беше нещо, от рода на:
"Във въпросните държави е прието да се подават оставки."
цитирай
9. cchery - Депутатът от Коалиция за България ...
20.06.2013 18:04
Депутатът от Коалиция за България Христо Монов определи протестиращите като "интренет лумпени". "Технологията роди днес интернет лумпените. Те протестират за всичко. Може би ще започнат да протестират и за това, че съществуват. В други държави отнемат родителските права при участие на дете в политически митинги", коментира Монов пред Канал 3.

Психологът Христо Монов бе избран за депутат от т.нар. гражданска квота на БСП. Той бе избран за председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Христо Монов е бивш агент на ДС.
цитирай
10. анонимен - О мъко седесарска. Тъжно е но то ви е ...
20.06.2013 20:26
О мъко седесарска. Тъжно е но то ви е от глупост. Сори. Я да ти прасна един минус.
цитирай
11. kbalenciaga - Кои са лицемерни, безочливи, нагли, лакоми и егоистични???
20.06.2013 23:38

"(мисля, че среднощното пиле на грил беше направено от гипскартон)"
Горката тя! Жива да я оплачеш!
Бе как може да дават такова пиле с вкус на гипскартон на жената!?
Безобразие!

А в същото време милиони българи, тази вечер само ще си мечтаят за токова пиле.

Ама какво и пука на префинената и умна протестираща за тях.
Те за нея са някакви мързеливци, които пият домашна ракия и слушат чалга!
Нали така cchery?

"Знаете ли, г-н Орешарски, тази сутрин вкъщи отворих кутията за кафе - ПРАЗНА!"
ААААА!!! УЖАСТ-НЯМА КАФЕ!!!
Вие представяте ли си каква драма е това?!
Ама не, вие представяте ли си наистина каква драма е това?! АААА!!!

"...когато през 97-а трябваше да скачаме, щото не сме червени!"
И при същите тези "нечервени" костовисчета България беше разрушена най-много.
Повече от колкото по време на война.
И при Иван Костов като мин. председател, Червените олигарси получиха/ограбиха най-много от българския народ.
Нали така cchery?

"...ама и тя, завалийката, суха храна руча..... някакси от 6 вечера протести не мога да сваря да й купя нещо свястно!"(за котката и става на въпрос)
Ама неее, това не може да е истина! Представяте ли си каква драма е това?!
cchery, ДА ДАВА НА КОТКАТА СИ СУХА ХРАНА?????????
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖВА ТАКА!!! НЕ МОЖЕ!!!

Е как е възможно след всичко това, някой да си помисли, че протестиращите са лакоми и егоистични лицемери. Как е възможно, направо се чудя и се мая!



цитирай
12. cchery - Е как е възможно след всичко това, ...
21.06.2013 00:20
kbalenciaga написа:
Е как е възможно след всичко това, някой да си помисли, че протестиращите са лакоми и егоистични лицемери. Как е възможно, направо се чудя и се мая!

Един да ми съчувства от душа ...... :))))
цитирай
13. cchery - О мъко седесарска. Тъжно е но то ви е ...
21.06.2013 00:22
kushel написа:
О мъко седесарска. Тъжно е но то ви е от глупост. Сори. Я да ти прасна един минус.

Кой ми открадна минуса?!?! Станишев е виновен........ Той вече и на минуси кандисва само и само да прибира! :)
цитирай
14. ende - Отличен постинг.
21.06.2013 11:04
И е с напълно реални четения, а не като на савичката, който пак се е напомпал, за да демонстрира на всички, че е БЛОГОВИЯТ ПЕЕВСКИ - нагъл, тъп и безмозъчен.
цитирай
15. rumburak - Ето ччудесен призив във връзка с протестите.
21.06.2013 11:17
http://bosia.blog.bg/politika/2013/06/20/kakvo-smiatat-da-praviat-profsyiuzite.1122265#last_comment

Някой помни ли, че имаше един Тренчев, който сега нито мърда, нито шава, и е като мумия.
цитирай
16. jabok - Може ли някои хора да са толкова г...
21.06.2013 12:09
Може ли някои хора да са толкова големи идиоти, та да не проумяват, че протестите са за оставка на правителството, а в правителството няма ГЕРБ?
цитирай
17. shtuka1 - Чери, утре да сте там!!!
21.06.2013 12:30
Нова Фейсбук инициатива:
"Окупирай НДК", покажи на ПЕС народната любов към Станишев

Нова Фейсбук група бе създадена в петък с призив правителството да подаде оставка същия ден, ако не - "Окупирай НДК" в събота. Причината е, че тогава се провежда конференцията на Партията на европейските социалисти (ПЕС), чийто председател е лидерът на БСП Сергей Станишев.

Групата се създава поради дебелоочието и наглостта на хората от ДПС, БСП и "Атака". Няма партии, има само българи! Ние сме едно цяло с всенародния, безпартиен #ДАНСwithme протест", казват създателите на групата.

Посочват, че ако оставката на кабинета "Орешарски" не е факт на 21 юни, ще преминат къз окупиране на НДК на 22 юни, събота, от 10 ч сутринта.
Участие са заявили над 3300 души, които настояват правителството да подаде оставка заради скандалните назначения и невъзможността да овладее напрежението в обществото.
Гражданските протести, организирани спонтанно преди седмица заради избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, прераснаха в протест срещу олигархичния модел на управление
цитирай
18. ok3223 - Уморената от седене 100-хилядна
21.06.2013 20:01
СОФИЙСКА СГАН от чиновници по министерски канцеларии и СТОТИЦИТЕ ВЕДОМСТВА, СЛЕД БЛАГОТВОРНА РАБОТА ЗА БЛАГОТО НА НАРОД И ДЪРЖАВА, ПОЛОВИНАТА НАЗНАЧЕНА ПРИ ЦАРУВАНЕТО НА боко тиквата, та след канцеларската скука, отегчена, и за подобряване на хроносмилането и за добър сън, и намаляване вредата от обездвижването.
След ситата вечеря за подобряване на храносмилането, и в подкрепа на старите им работодатели от ГРОБ, стачкуват неуморно и наперено(телевизиите ги снимат)като одат напреди назад като въртоглави, и разхождат част от тях котки, кучета и кутрета, видях наперена кака да разхожда и папагал. Съчетават полезното с интелигентна чиновническа стачка, и така вече 5-ти ден.
НАпред назад, назад напред.
Накичена с куп аксесоари, с изработени през работно време плакати, с написани лузунги по тях.
САКАТ ЧИНОВНИЧЕСКА ДЪРЖАВА.
ДАРЖАВА НА ЧИНОВНИЦИТЕ ...
Прага за влизане на партии в НС да се премахне или да стане -1%.
Да може в НС да влезе всеки и всички, организирани по градчета,градове и махали и по големшки села.
Може и отделни компании, кръжоци и кръгове по интереси, футболни и всякакви други клубове и тн. Шарения до шия.
Да стане НС ганьовско вавилонско стълпотворение в ГРОБАРСКИ замисъл и изпълнение. Разбира се, и и циганите, които са вече над МИЛИОН и те ще си имат могъща партия от 1/2 милион партийци, и съответен брой народни представители от печени цигани.
Какво искат. Ще се съберат и решат от раз проблемите на България.
ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС Божи, както се пее в песента.
Болшинството от тях, като явни и неявни членове и симпатизанти на ГРОБ и Боко Тиквата искат
ФАКТИЧЕСКИ ОН, САМО ОН, ТОЙ, БОКО ТИКВАТА ЗАЕДНО ЦВЪЦКО шестака отново и отново
да ни ОПРАЯТ ОЩЕ 4 ГОДИНИ.
Па ако ще половината българи да се самозапалят и изгорят живи, а останалата измре от глад.
Полага им се. От акъло им е.
ЩОМ СИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ МАСОВО ...
ЩООм го искат ...
цитирай
19. ok3223 - Да додат да окупирта НДКато.
21.06.2013 20:11
Да видимо как че стане.
З000 перекендета ще решават бъдещето на
на 7,000,000 българи.
Не виждам как ще стане.
ЧЕ ОТНЕСААТ ЯЯК КЬОТЕК .
АМА МНООГУ ЯК КЬОТЕК,
КОЙТО ЧЕ ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА ДО ЖИВОТ, ДО КАТО СА ЖИВИ.
цитирай
20. baimomchil - Ние нито ще забравим, нито ще заб...
21.06.2013 21:07
Ние нито ще забравим, нито ще забравим.
Дори компромис да направим.
Кого да съжалим?
Някой който продължава да си мисли, че власта
с кръв се взима с кръв се дава
и който с пяна на уста чете сега постинга ни.
цитирай
21. baimomchil - ок таксито нещо се е превъзбудило.
21.06.2013 21:08
ок таксито нещо се е превъзбудило.
цитирай
22. baimomchil - О мъко седесарска. Тъжно е но то ви е ...
21.06.2013 21:11
cchery написа:
kushel написа:
О мъко седесарска. Тъжно е но то ви е от глупост. Сори. Я да ти прасна един минус.

Кой ми открадна минуса?!?! Станишев е виновен........ Той вече и на минуси кандисва само и само да прибира! :)


Тц не е серГЕЯ - Мустакатия психопат все още осмисля предложението да изкара някой лев като паляк на протеста и типично по комунярски не слага минуса. Все пак далаверата е по-важна от идеологията - справка шефа на ДАНС (бившия)
цитирай
23. ok3223 - Ама вие се вземате
21.06.2013 22:05
многу на сериозно;
Никой не ви иска,
нито одобрението,
нито съжалението,
нито акъла,
нито очаква от вас нещо.
Ноо, 3000 интернет бройки, които си въобразяват,
че могат да решават съдбата на 7,000,000 болгари,
като се съберат и окупират било НДК, или НС, или
нещо друго, са в жестока грешка.
Туй е опит за държавен преврат, а такива опитващи ги посрещат
навсякъде по свата с палки и ако потрябва с град от куршуми.
Та, няколкото иляди софийски перекендета, не са нито България, нито българският народ, и нямат морално и законно право да решават
съдбата на българската нация.
Така е навсякъде.
Има избори,партии, парламенти, НС, референдуми, иляди цивилизовани начини.
Но окупации, бунтове, революции, размирици, насилия и пр.опити на някои елементи да дестабилизират положението в страната, да предизвикат безредици и анархия, ще се посрещат твърдо противодействие от органите.
Така се действува и в САЩ, и Швеция ...
Видяхте ли какво стана с тези, които миналата година се опитаха да окупират борсата в САЩ.
цитирай
24. baimomchil - Бакшиш, не се хаби. Няма кой да ти ...
22.06.2013 12:49
Бакшиш, не се хаби. Няма кой да ти чете мозъчните диарии, които изсираш тука. Карай си там таксито, сега вероятно имаш повече работа покрай протестите, радвай се на берекета...
цитирай
25. ok3223 - Kъъш бе - е,
23.06.2013 08:17
baimomchil написа:
Бакшиш, не се хаби. Няма кой да ти чете мозъчните диарии, които изсираш тука. Карай си там таксито, сега вероятно имаш повече работа покрай протестите, радвай се на берекета...

Дрислив ентелегент, дето търка подметки, манифестира за 30 левчета на вечер, и се репчи като мокър петел по телевизиите, да го видят комшиите в Горубляне.
Горублянски надничар ентелегент ... нале манифистирате седмица все такива. Интелигентните интелигенти, по това време са по баровете и кафенета и като мен разпускат, уютно и културно, в компания с приятели и супер приятни дами от недостижима, за такива като гробарските ентелегенти като теб класа.
Къъш, трай и марширувай, търкай подметки, защото вождо, тиквата, разчита на вас, да налапа пак кокъла.
Па може да отдели по някоя троха и за просяци като теб, вас, търкащите подметки .... и ревящи звероподобно, ооставка, оставки.
Дерзайте малоумници, глупостта е у вас и сред вас.
цитирай
26. cchery - Интелигентните интелигенти, по ...
23.06.2013 12:30
ok3223 написа:
Интелигентните интелигенти, по това време са по баровете и кафенета и като мен разпускат, уютно и културно, в компания с приятели и супер приятни дами от недостижима, за такива като гробарските ентелегенти като теб класа.

МалИИИИИИИИИИИИ, респектирАх се!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5022035
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3537
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930