Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2012 11:57 - 22-ри ноември - за цигарата на един народ!
Автор: cchery Категория: Забавление   
Прочетен: 4693 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 22-ри ноември собствениците на заведения и пушачите, които смятат, че правата им са нарушени, ще се съберат пред Народното събрание.

image
imageimageimageimageimage


ВПЕЧАТЛИТЕЛНО! УДИВИТЕЛНО! ПОКЛОН ДОЗЕМИ! Вие сте нашите герои! Съвременните народни будители......... гледайте само ваши снимки да не попадат в ръцете на учениците от горния курс в Добрич, че ще се чудите цигара ли имате в устата или....................


Целта на митинга е да отпадне забраната за тютюнопушене на открити и закрити обществени места и да се върнат предишните законодателни разпоредби преди първи юни (2012 г.). image
image


След като изпълните тази цел, ви предлагам да си поставите нова - лов на .............. лекари, които твърдят, че тютюнопушенето вреди! Една вартоломеева нощ, в която да съберете медиците на едно място! А после да им пушите в ушите докато почнат да чуват петлите, които кукуригат в полза на цигарите! Ако това не помогне, следва линч - така и така напоследък все ги млатят, още един-двама.......



„Тук е мястото да припомним на здравните фашисти и на екоталибаните в парламента, че промяната в манталитета на хората може да стане само с дългосрочни превенции”, коментира още независимият Кирил Гумнеров.

Нещо г-н Гумне...ов объркан ми се струвате! Сигурно са ви спрели цигарите преди горното изявление! Щото тя забраната за тютюнопушене на открити и закрити обществени места си е дългосрочна! И целта й е баш превенция. Вие се онези, които се опитвате да я премахнете, т.е. да осуетите дългосрочността й!!! Последно какво считате относно промяната на манталитета на хората?! Аааааа, някой Ви е скрил цигарите и не можете да мислите адекватно! Егати и хората! Нищо де - вие обичате ли децата?! Да! Е как иначе, нали сте депутат! Добре тогава, ето какво ви предлагам - освен в парламента, да бъдете полезен и като участник или жертва в програмата на МОН „Проектът на нашия клас - за живот без тютюн 5"!!! . Ако нямате нищо напротив ще Ви включа в целевата група на дъщеря ми, която е в предучилищна паралелка, за отказване на трима пушачи от цигарите. Но Ви предупреждавам - дъщеря ми не се отказва току-така...... да не си съберете после на протест срещу децата-непушачи!


От името на Сдружението на собствениците на заведения в България Пейо Филипов изчете декларация. Търговците припомнят, че в заведенията си са монтирали скъпоструващи вентилационни инсталации. С влизането на забраната в сила вложените инвестиции, в размер на над 50 млн. евро се оказаха неприложими и невъзстановими.

Г-н Филипов, освен че съм съпричастна с Вашите загуби, ще Ви дам и една идея - след като промените в закона все пак бъдат отменени (та ние всички сме с вас в тази справедлива борба image), да направите една масирана кампания за насърчаване на тютюнопушенето в заведенията с цитираните огромни вложения, т.е. загуби. Мото на кампанията - ЦИГАРА ИЗПУШЕТЕ И ПАРИТЕ НИ ВЪРНЕТЕ! Ето какво трява да правят участниците в кампанията:

  • паралено изпушване на пакет цигари за минута от настоящи пушачи!;
  • Упражняване на физически тормоз върху непушачите, които в крайна сметка да достигнат до 2 цигари за 5 минути и половина независимо живи или мъртви!;
  • Профилактика през неонаталния период на новородените чрез тютюнопушене - ПЪРВИ ПАМПЕРС - ПЪРВА ЦИГАРА!
ЦЕЛ НА КАМПАНИЯТА - да си върнете всеки от  5000 млн вложените евростотинки и още токлова отгоре да ви е печалбата. С доходите от тази кампания ви предлагам да развиете и сектора с погребални агенции - мисля, че ще имате много работа за вършене!

Не съм убедена, че е смешно! Но знам колко ми е готино да ходя на заведение и да се прибирам у дома без да смърдя на мазен циганин. И всъщност смешно беше, докато не стана жалко! А жалкото е това:

image







Гласувай:
6



1. baimomchil - Мдаааа, да се смее ли човек - да плаче ли
15.11.2012 13:23
Също така жителите на пловдивският квартал Коматево, протестират срещу изграждането на супер модерен спортен комплекс, защото ще трябва да им бутнат ракиджийницата...

Еххх ориенталщина...
цитирай
2. kasnaprolet9999 - Само с пълна забрана на тютюнппу...
21.11.2012 12:55
Само с пълна забрана на тютюнппушенето можем да постигнем заздраввяване на нашата нация и да се преввзмогнат лошите навици. Посдрави за постинга, добре си ги осмяла депутатите.
цитирай
3. ramone - ==
27.11.2012 10:32
за горния клас, програмата на МОН вероятно се казва "Проектът на нашия клас - за секс с презерватив".
Въвличането на деца в решаването на проблеми на възрастните ме отвращава.
Иначе пушенето е проблем, който според мен е лицемерно преекспониран (проблемът, не пушенето).
цитирай
4. cchery - за горния клас, програмата на МОН ...
27.11.2012 11:56
ramone написа:
за горния клас, програмата на МОН вероятно се казва "Проектът на нашия клас - за секс с презерватив".
Въвличането на деца в решаването на проблеми на възрастните ме отвращава.
Иначе пушенето е проблем, който според мен е лицемерно преекспониран (проблемът, не пушенето).

Ми не знам какво да ти кажа! Проблем за мен същестува(ше), когато се возя в рейс и маршрутка и шофьорите пушат - това е..... простотия в чист вид. Отделно от това не е безопасно за возещите се. Проблем е, когато отида на заведение и се осмърдя на цигари - направо ми се драйфа! И като цяло..... има неща, които не са жиненонеобходими, че да се вдига чааааааак толкова шум за тяхната забрана.

Програмата на МОН най-вероятно след 10 годни ще е "Проектът на нашия клас - къде да открием изгубеното ОБРАЗОВАНИЕ!?"......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5008312
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3536
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031