Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2009 16:37 - "Зловещият вход" или история за 2 трупа и 1 пожар
Автор: cchery Категория: Други   
Прочетен: 3695 Коментари: 2 Гласове:
0



Историята, която искам да ви разкажа е толкова нереална, колкото е истинска всъщност. Случи се 1 етаж под нас - на 7-я. Всъщност в апартамента под нас. Преди 3 седмици оттам измъкнаха 2 трупа - на съседите, които живееха. . Интересното в случая, че към момента на намирането им, съседите са били в силна степен на разлагане - поне от 5-6 месеца са били мъртвиimageimageimage. Знам как звучи и че е супер странно. Но за тия месеци у дома не е мирисало. У съседите им от 7-я и 6-я етаж също. Никъде нищо. Вярно нямаше шум и гласове отдолу, но те все пак бяха възрастни и болни хора и беше съвсем в реда на нещата някой техен роднина да ги е прибрал за зимния сезон да ги гледа. Явно точно това не се е случило.

Към момента на изнасянето им от апартамента ние не сме си били вкъщи, но вечерта усетихме зловонието........... Естествено не знаехме от какво е. Научихме чак на другия ден вечерта и оттогава се почна моята борба с институциите в Бг. И то е защото едно, че аз не знам на кого да се обядя и второ, защото на който и да звъннах, никой не знаеше какво трябва да се направи, когато в апартамента под тебе са намерили силно разложени трупове, смърди на пор, скункс и мършояд едновременно и кухнята ти се пълни с мухи от леша отдолу. На 3-я ден от случката се обадих последователно на:

1. РИОКОЗ
2. Община Младост.
3. Гражданска защита.
4. Горещ телефон на Столична община.
5. Отдел "Чистота на околната среда и въздуха" на РИОКОЗ.
6. ДИРЕКЦИЯ “ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ” на РИОКОЗ.
7. РПУ - Младост.
8. Община Младост.
9. СДВР.
10. 7 РПУ - дознател Рангелов.

Е с тоя последния човек поразплетохме възела. Семейството отдолу нямат деца от брака си и досега все още не са намерени наследници - вече 3 седмици. С 300 зора убедихме хората от входа да съберем пари и да викнем фирма за дезинфекция долу в апартамента. Това отне седмица - седмица, през която нашите кухня и детска стая бяха неизползваеми заради миризмата.  Помолих дознателя като запечатва повторно апартамента да затвори прозорците, за да спре вонята. Направи го човека. Ама сега излиза през входната им врата и площадката долу, че и нашата е ароматизирана. Момчето дето дезинфекцира се кълнеше, че в мокета, където са били труповете имало залепнала перука или скалп, а самите мокети са напоени с леш.

Не стига това, ами в петъка преди 10 дена се прибирам от работа и 2 пожарни пред вдоха - подпалило ни се мазето - общото. И така се подпалило, че са стопили всите жици заедноimage. Та нямахме токче същата вечер, асансьорче, кабелче, нетче. Нищо. Нищичко. Нуличка. Токчето го пуснаха към 11. Но асансьорче и досега нямаме.imageimageimage На сутринта като се събудихме имаше невероятна миризма на дим. И се получи следното: ако са ни затворени прозорците, мирише на дим. Ако са отворени - на леш, защото заради пожара са отворени общите прозорци на етажите и аромата от площадката на седмия етаж излиза оттам. И до днес е така. Днес от сутринта звъня на дознателя, за да търсим наследници, роднини, някой, който да влезе във владение на ароматните кетони долу и да изчисти най-сетне смърдялника.

И не стига това, но историята си има предистория. Труповете са ги намерили, защото другите 2 апартамента на етажа са били едновременно ограбени....... и е дошла полицияа заради кражбите, пък си тръгнали с трупове.

Дотук с битовизма. Сега съвсем сериозно затова какъв е смисъла да ходя на тези избори и за кой да гласувам и как да вярвам, че ще оправят положението тук, като за подобно нещо няма решение и звъня като луда от институция на институция. Как да повярвам, че новите, които ще дойдат няма да са като г-жа Лулева, началник на  Отдел "Управление на общинската собственост и жилищно настаняване"  в община Младост, която не само беше безкрайно груба, рязка, нелюбезна и въобще всичко заради което приеха специален закон за поведението на администрацията. Категорично каза, че с нищо не може да ми помогне освен с инфото, че апартаментът не е общински и точка. Принципно е права. Ама към кой да се обърна вече. На ум ми идва да ги заплаша, че ще дам историята на журналистите и точно преди изборите ще им дойде тъкмо. Щото ще е в пълен разрез с безкрайните им обещания, че колкото по гласуваме за някой, толкова по-добре за нас. Нъцки.



Гласувай:
0



1. анонимен - тоя дознател Р Р°Р...
11.07.2010 00:11
тоя дознател Рангелов не е взел пари защото са били трупове. Той вони.
цитирай
2. анонимен - рангелов не е взел пари тъй като са ...
11.07.2010 00:11
рангелов не е взел пари тъй като са били трупове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5023790
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3537
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930