Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2013 13:53 - ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА МЕЖДУ ДВЕ ЛУНИ
Автор: cchery Категория: Забавление   
Прочетен: 5279 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако прочета още нещо за „атентатчето” срещу Доган Лукавоусти или пък за референдума на Станишев Мазниносий ще се самовзривя. И то не как да е, а телесните ми течности ще станат обект на такава нечувана осмоза, че експлозията им ще промени завинаги енергията на слънчевата ни система – нещо, с което краят на света не се справи.

 

Много от вас са чували думата ДЕТОКСИКАЦИЯ. Други даже я прилагат в живота си. Трети, като мен, влизат в комуникация с нейното значение по пълнолуние. Отдавна го чувствам, но вече знам със сигурност – пречистване само по пълнолуние не стига! Трябва и хигиена между две луни. И то не каква да е, ами информационно-емоционална, психо-телесна и дегенеративно-съзидателна. Какво е това ли?! Ето ви няколко стъпки в тази насока под формата на готови продукти за ползване, които трябва да откажете на всяка цена, ако искате да ви споменават по литургии в частта за живите:

 

1.    1. Новини – особено тези на бТВ. Състав на продукта – укоряващи погледи на водещите вследствие вродено късогледство, вдигаща нивото на тревожност музика на заставките, дължаща се на психическо заболяване на композитора им, едностранни тези на редакторите на новините, следствие злоупотреба с продукти с ГМО, парабени и трансмазнини. Странични ефекти – ползващият новините на бТВ проявява съчувствие към търтеи и лентяи от циганските малцинства; почва да дава парите си за странни благотворителни инициативи, които изкарват и него самия пълен глупак; разболява се от сезонен грип при всяко споменаване на тази дума по време на вечерните новини – т.е. средно 1 милион и 3 пъти.

2.    2. Реклами. Състав на продукта – нахилени като къдраво зеле ненавременно остарели лелки, които ви причакват на връщане от прекрасната ви лятна почивка само за да ви подарят пакет с прах за пране от килограм и половина с обещанието да възвърне настроението ви; млади майки с кръгли като катми очи, плувнали в изкуствени сълзи при вида на добре оформеното и със златист цвят ако на своето бебе, чието съдържимо не е напуснало очертанието на памперса; красива котка, която се гушка и мърка в стопанина си; прясно избягал пациент на психиатрична клиника, който е направил дисекция на пералнята си и почуква нервно с нагревателя й по още вдигащия пара барабан. Странични ефекти – безследно похарчени пари от дебитната ви карта; засилена вяра в изпирането на петното от вино от Коледа 77-а година върху копринената покривка на прабаба ви; увеличено желание за разглобяване на уреда ви за пране, следствие среднощни кризи на безсъние; силна тревога по отношение аромата идващ от дупето на вашето бебе.

3.    3. Личен лекар. Състав на продукта – изнервен странен субект, който се опитва да ви пробута рецепурна книжка, която не е ваша; опулен човечец, който не ви разпознава нито по лице, нито по име, а най-малко по здравна каса; дава ви визитка на погребална агенция, с която можете да ползвате 10% отстъпка от всички нейни услуги с уговорката, че изпиете до последно прахче изписано от двете страни на рецептата ви лечение; 2 дена след посещение при личния си лекар, разбирате, че болката в коляното е самовнушение и дори не ви боли вашето коляно, а ставата на домашния ви любимец. Странични ефекти – купувате си сам рецептурна книжка, с която върви парцел от 1 квадратен сатниметър в централни софийски гробища; получавате по никое време грамота за дарител от незнаен фармацефтичен комбинат в офшорна зона; почвате да мислите за тялото си като за пачуърк; проявявате предпочитания към лечение чрез индиански истезания, вместо в кабинет.

4.    4. ПРОМОЦИИ в хипермаркет. Състав на продукта – снимки със свежи цветове на стоки ваш набор; калкулатор на вашата собствена глупост, според който всеки конкурентен хипермаркет ви прави пълен идиот с цените си; кървавочервени череши през декември и оранжеви до заслепяване портокали през август. Странични ефекти – консумирате месо от животни, които са били малки по време и на вашето детство; считате, че математиката, която ви се преподава в училище ви подвежда, т.к. не можете да си направите сметката, така както е в промоцията; купувате череши, ядете джаменки, пазарувате портокали, получавате прани и изсушени гащи.

 

 

ИЗВОД – детоксикирайте се по всяко възможно време, докато не сте построили новата атомна централа – вътре в себе си!





Тагове:   новини,   лъжи,   детоксикация,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vihrogonche - Е това е!
29.01.2013 14:11
Просто вече нямам думи, Черита!
Всеки път ме изумяваш и всеки път си мисля, че достигаш връх!
И всеки път си мисля, тя надмина себе си и този път!
Браво! Респект! Приеми искреното ми възхищение относно написаното от теб!
цитирай
2. baimomchil - ooo този списък може да се разшири ...
29.01.2013 17:48
ooo този списък може да се разшири доста. За съжаление няма рецепта как да се избягват всички тях.
цитирай
3. cchery - ooo този списък може да се разшири ...
29.01.2013 18:48
baimomchil написа:
ooo този списък може да се разшири доста. За съжаление няма рецепта как да се избягват всички тях.

Еми то все от някъде трябва да се почне........ а и всеки е свободен да допълва.
цитирай
4. cchery - Просто вече нямам думи, Черита!...
29.01.2013 18:50
vihrogonche написа:
Просто вече нямам думи, Черита!
Всеки път ме изумяваш и всеки път си мисля, че достигаш връх!
И всеки път си мисля, тя надмина себе си и този път!
Браво! Респект! Приеми искреното ми възхищение относно написаното от теб!

Деси, благодаря! Дано наистина е така.
цитирай
5. kasnaprolet9999 - Вижя ако искаш наистина да се дет...
29.01.2013 21:11
Вижя ако искаш наистина да се детоксикираш от всичко това, ела ми на гости, за да ти връча цветето кализия, иначе няма да стане:)))
цитирай
6. cchery - Вижя ако искаш наистина да се дет...
30.01.2013 19:14
kasnaprolet9999 написа:
Вижя ако искаш наистина да се детоксикираш от всичко това, ела ми на гости, за да ти връча цветето кализия, иначе няма да стане:)))

Вени, срам не срам...... трябва да си довлека задните части тези дни....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5023811
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3537
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930