Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2012 11:49 - Зъбецът Анчо
Автор: cchery Категория: Забавление   
Прочетен: 5938 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 23.08.2012 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сетил се зъбецът-мъдрец Анчо, че го гони скука в ъгъла на устата, баш на опашката на челюстта. Дет` се вика девета "дупка" на зъбната дъга. И досущ като жената, в чиято уста се подвизавал, решил да се оплаква. И наченал една мъка, която хем не е за вярване, хем е самата истина! image

Побутнал Анчо леко венеца нагоре - не успял да пробие. Побутнал го и от друг ъгъл - пак същото! Не може да види белия свят. Бреееех! Домъчняло му много и решил да направи нещо. Речено-сторено! Бавно и славно почнал да се гнети. И така добре си свършил работата, че възпалението, което предизвикал забило стрелите на болката си в малкия, средния, големия и всички възможни мозъци на нещастната собственичка на въпросния зъбец-мъдрец! Да се неначуди човек как е възможно нещо, което не съществува, да боли така. Ама Анчо-мъдреца бил доста чепат като характер и искал своите 5 минути слава или свобода ако щете го наречете. Един вид, искал да порасне. И типично по мъжки, не знаел как да го направи. Да не говорим, че бил доста тъп за тая работа.... все пак говорим за зъб мъдрец!

Но колкото и плосък да бил, в моментите на изпепеляваща болка, той командал положението. И така докарал нещастната Анка до невероятната денонощна дентална клиника в нейния квартал. Където (явно Анчо си бил платил!) тя получила великолепната стоматологична услуга - кълцане на венец с тъпа ножичка за гланцова хартия!

В резултат на тази най-съвременна манипулация в света на денталните услуги, зъбецът Анчо бил възнаграден с ............. "прозорец" към света - едно малко ъгълче от венеца било изрязано и той показал около 1/118-та от белия си "характер". И така да бил разочарован от тази подигравка, че решил "Баста! Да умира!"........... и вдигнал на война всички гадинки, слуги на знайни и незнайни болести, които си живуркали в устата на Анка. (бел.авт. - Някой ми беше казал, че устата е най-мръсното място на човека, а не неговите пети!).

А войната е безмилостно жестока..... ползвал подлият зъбец всякакъв арсенал - болка, схващане на челюстта, възпаление...
Тъп мъдрец в мъжки род! Поредният път когато подложил Анка на изпитание, болката минавала през едното ухо, движела се нагоре към върха на черепа, после докопвала и другото ухо - за да има баланс все пак, и накрая рязко се спускала към петите....... Трудно е за описание. И докато едни страдат, Анчо се кефил и развявял байряка си как му дойде... Речено-сторено..... този чепат калциево-минерален израстък трябвало да бъде изваден!

И така Анка попаднала отново в зъболекарски кабинет. Арсеналът от инструменти, който хирургът приготвил на масичка вдясно от нея, бил не само впечатляващ, но и до такава степен внушителен, че освен превръзката на очите, тя си пожелала и тапи за ушите. За да не слуша колко на брой кюретки, длета, клещи и ......... тем подобни ще бъдат завряни в нещастната й уста, за да усмирят Анчо.

А той, разбрал накъде отиват работите, преустановил с дивите си игрички. Кротнал се, та чак се покрил под венеца - все едно никога не се е амбицирал за нещо повече.

Първа упойка с лидокаин! Втора, с около 5 кубикова спринцовка. Трета! В общи линии така добре упоили ъгъла на устата на Анка, че една мисъл стопирала бесния си галоп и се размазала като пияна медуза върху повърхността на мозъка й.

Строително-ремонтните дейности в устата на Анка започнали. Къртене, бутане, усвояване, вадене......... и зъбецът Анчо видял белия свят....... с което започнало пътешествието на Анка към черния такъв. Как да знае човек, че един такъв зъбец-мъдрец може да е адски отмъстителен! На третия ден от неговото "раждане", при случаен поглед в огледалото, Анка се стреснала не на шега! Вкъщи имало непознат! С три бузи и 2 врата! И мигал на парцали току срещу й! Боже, Чернобил! image

Обачеее  непознатият й напомнял на някого. Независимо от шията и бузата, бухнали като тесто за мекици. Това било отмъщението на Анчо, затова, че не успял да поживее на белия свят. Говорът на Анка - завалян като за 6-а голяма ракия, а горната и долна челюст в приятелска прегръдка - завинаги! на разстояние около 3 мм една от друга! И няма сила, която да ги накара да се разтворят! Шах и мат! И то от едно единствено зъбче.......

На всичкото отгоре феята на зъбките никаква я няма........ Анка си сложила зъбеца-мъдреца под възглавницата още същата нощ, когато й го били извадили..... И още е там, ама ни фея, ни феЙ!!!

Оттогава е минала точно 1 седмица, но спомените на това преживяване ще останат непреходни! Изводът - решавайте си проблемите с мъдреците навреме! Иначе те стават отмъстителни! image
 








Тагове:   Мъдрец,   зъб,   вадене,


Гласувай:
8



1. baimomchil - Тоя твоя зъб е голям ръб иди до ...
23.08.2012 15:26
Тоя твоя зъб
е голям ръб
иди до близкият пъб
и вземи отлежало в дъб.

цитирай
2. kostadinovd - ПОЗДРАВИ !
25.08.2012 18:19
Беше ми доста интересно .
цитирай
3. cchery - Беше ми доста интересно. Благод...
27.08.2012 17:22
kostadinovd написа:
Беше ми доста интересно .

Благодаря. :)

На мен ми беше болезнено, но вече не се оплаквам.
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Наъремето ми извадиха 3 мъдреца на ...
27.08.2012 23:48
Наъремето ми извадиха 3 мъдреца на веднъж и не знам как оцелях. Весело звучиш.
цитирай
5. cchery - Наъремето ми извадиха 3 мъдреца на ...
28.08.2012 10:50
kasnaprolet9999 написа:
Наъремето ми извадиха 3 мъдреца на веднъж и не знам как оцелях. Весело звучиш.

Вени, признах те!!!!!! Даже нямам какво повече да напиша след тези твои 3 мъдреца......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5022373
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3537
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930