Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 10:00 - Интервю за в. "Всеки ден" 7 юли 2014г- нецензурирана версия
Автор: silvaantonydon Категория: Политика   
Прочетен: 4398 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Силва Дончева
Интервю за в. "Всеки ден" 7 юли 2014г- нецензурирана версия

Г-жо Дончева, оставката на премиера Пламен Орешарски ще се гласува тази седмица в парламента. Какво вещаят звездите за тези дни?

Докато Слънцето преминава през знака на Рак, събитията са тревожни и напрегнати. Това се дължи на  тежки аспекти в кардиналните знаци: Овен, Рас, Везни и Козирог.  Възможно е и да няма оставка, както и да има всякакви извънредни сценарии и скандали.


Народното събрание се разпуска на 6 август, а предсрочните парламентарни избори ще се проведат на 5 октомври. Какво показват цифрите – периодът добър ли е хората да отидат пак до урните?

Астрологията е свързана със звездни и планетарни влияния, с отстояния и вътрешни въздействия от невидимите ангелски светове, не толкова с цифри.

Датата 5 октомври също се намира в кардинален знак – Везни и е под същите негативни въздействия.  Може да бъде променена или да има неочаквани обрати. Датата е силно конфликтна, поради неблагоприятен аспект между Слънцето, Уран и Плутон. Ще има странни събития и резултати, както и нови хора и партии. Някои договорки няма да се спазят, а ще се сключат неочаквано нови споразумения. Хората ще са доста объркани и ще гласуват по-скоро интиутивно и спонтанно. Луната ще се намира в знака на Риби, което показва, че ще гласуват по-бедни и по-необразовани хора.    

Коя партия ще спечели най-много от гласовете на избирателите, какво вещаят звездите? Какво правителство да очакваме след октомври 2014 – еднопартийно или коалиционно?

Разбира се, ГЕРБ ще има най-много гласове, но не достатъчно за самостоятелно управление. Рузултатът ще е по-слаб от изборите за Европейски парламент през май. Споразуменията ще са много трудни и дори невъзможни.

 

Ще има ли успех на парламентарните избори БСП след процесите на разцепление, които текат в партията? Ще останат ли в периферията след изборите, както предричат някои политолози, Атака и десните?

БСП няма как да успее дори и да бъде сменено ръководството и. Реформаторският блок няма да има достатъчно гласове, за да участва самостотятелно и успешно в коалиция. Атака въпреки всичко има известен шанс отново да премине през бариерата. Волен Сидеров в следващите години ще започне нов проект.


Бойко Борисов е роден на 13.06.1959 година. Виждате ли го пак като премиер?
 Той е в добри позиции, особено в момента, но през октомври тези въздействия ще са по-слаби. Всъщност най-силен е периодът през май-юни-юли 2015г. Ако изборите бяха тогава щяха да са по-успешни за ГЕРБ, но той много избърза. Въпреки това пролетта и лятото на 2015г. са изключително ползотворни.

От ноември 2015г.ще започнат сериозни неприятности отвън. Имиджът ще продължи да е позитивен. Есента на 2016г., както и началото на 2017г. ще са изключително тежки, това важи и за Бойко Борисов и за партията му. Ще бъдат допуснати почти фатални грешки. Ако дотогава не се промени и позволи на гордостта и статуквото да го заслепят, както той, така и ГЕРБ ще се изравят през огромни проблеми. Това, което може да се  случи след 2 години ще  е много по-неприятно от това, което стана през 2013г. 

ДПС  е в много трудна позиция  и пред срив в следващите 3-4 години. Партията е учредена на 4 януари 1990г. и в момента, както и в следващите години ще е подложена на унищожителните влияния на Плутон /смъртта и дълбоките тайни/ и Уран /неочакваната съдба/. Доминацията ще свърши. Грешките, задкулисието и екстравагантните решения ще са пагубни. И ако ГЕРБ не се съобрази с тази тенденция и сключи недалновиден договор с партията на Доган след две години ще плаче с кървави сълзи, защото звездната карта на ДПС е най-зле.. 

  
Каква изборна година очаква Меглена Кунева, след като на евровота през май не успя да се класира за Брюксел?

 
Там нещата са неутрални, тя също излиза бавно от неприятния кардинален кръст. Самата тя е зодия Рак, както  и президента Първанов. В този смисъл не се очакват някакви големи победи.

Какво вещаят звездите за Николай Бареков?

И той е под знака на Везни - кардинален знак. На него му предстоят тежки разочарования от съюзи, договори и приятели, особено от втората половина на 2015г. и през 2016г., както писах и в предишното интервю преди изборите за Европейски парламент. Така, че е по-добре да се задоволи с това, което вече има.

Ще живеят ли добре българите при следващото правителство или животът ще стане още по-труден?

Ще живеят трудно и  това е видно и без астрология, но и космическите аспектите също не са особено благоприятни. Големият проблем е, че ситуацията в световен план и в Европейския съюз ще се усложнява и това допълнително ще напряга вътрешните ни неприятности.

2014 година е бурна откъм събития за България. Беше ли предвидима тя в началото на година, има ли изненади?


Няма изненади, икономическите прогнозите бяха доста страшни  и това е видно от всички телевизионни интервюта в началото на 2014г. Кардиналният кръст, който премина през почти цялата години, си свърши работата. Той е предупредителен знак,, че така, както се живее не може. Ефектът може би е бавното пробуждане на съзнанието за самостоятелност и лична отговорност на всеки човек. Борбата между старото и новото /квадратът Плутон – Уран/ изисква не да очакваме намесата на държавата, а хората да се научат да се самоорганизират гъвкаво и променливо, без тежки и сложни структури. Това е голямата задача на настъпващата епоха.

Кога ще свърши кризата?


Когато се променим, няма да е скоро. Светът преминава през голям преход, започнал преди 100 години и засилил се след 2011г.  Той ще се ускорява все повече и ще оцелеят тези, които разберат за какво става въпрос и спрат да се вторачват в миналото или да искат спокойствие. Най-близката прогноза е, че вътрешните промени и революции ще продължат още няколко години, но след това ще бъдат заменени с огромни промени и катаклизми във финансовота и банковата сфера. Някои от тях ще са крайно необикновени и неочаквани и ще са обвързани с  крайна глобализация и преструктуриране на световните финанси.

Да очакваме ли още потопи тази година или други природнии катаклизми?

Кардиналният кръст отминава постепенно през този месец и негативните влияния ще намалеят, въпреки че и много от тях ще останат. Природата всъщност зависи много от нашите мисли и чувства, както и от нашето поведение. Повечето от нещастията бяха свързани не толкова с дъждове, колкото с невежество, глупост и безотговорност. 

В условия на все по-променящ се климат, вследствие на смяна на епохите след 1914г. е добре да станем по-активни и да се съобразим с новите обстоятелства, а не да действаме след събитията. Светът се променя, според изискванията на Водолей и това не може да бъде спряно.  

Ще мине ли България към еврото скоро или ще има проблеми с него като валута?
Няма да премине никога, поне не в този вид на еврото!


Да очакваме ли проблеми в Европейския съюз?


Огромни, неочаквани и драстични. До 3-4 години ЕС няма да е в този вид, нито съюза, нито валутата му.





Гласувай:
3



1. staler - моите звезди говорят--където е ...
30.07.2014 03:31
моите звезди говорят--където е текло пак ще тече.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1980604
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019