Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2013 11:47 - ЩРИХИ ОТ ЕДИН ЖИВОТ, КОЙТО ПРОТЕСТИРА
Автор: cchery Категория: Новини   
Прочетен: 4620 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не съм вярвала, че ще доживея ден да показвам историята на децата ми, вместо да им разказвам за нея! Като кажем ИСТОРИЯ  и на човек му става едно такова старооо, древно, замирисва му на пергамент, мухъл и пръст, но ден 16-и от месец юни на лето 2013 г..... е повече от реален и актуален - това е ДНЕС! И аз показвам ИСТОРИЯ, която не само не мирише на старо, ами е с аромат на новородено, което пищи в истерия от ужаса на големия свят, който не носи топлината и мекотата на майчината утроба!

16 години по-късно на мен ми се налага отново да скачам, защото не съм червена! 16 години след площада пред общината в Пловдив, след блокадите по възлови кръстовища на Филибарево, след живата верига на магистрала "Тракия" аз треса телесата си пак в онзи шамански ритъм само и само да не ме асоциират с комунистическата партия на България! И децата, моите прекрасни слънца, ме гледат и скачат дори повече и от мен.... за тях е забавление, макар да се отнасят сериозно към приготовленията ни за протестите и всичко, което се случва на тях!

Питат ме и двамата онзи ден "Мамо, защо трябва да ходим на протест?!". Аз контрирам "Искате ли да живеете в България?!".... Отговорът е колкото "Да", толкова и финото начало на "Мамо, ти къде мислиш да живеем като емигрираме?!".......... Боже, синът ми е едва на 10 години, все още не знае всичко от историята на собствената си държва, но е наясно що е това ЕМИГРИРАНЕ!!! Дори не ме пита дали се каним да напуснем държавата, а къде смятаме да го направим?!

Колелото на историята се върти........ не, не се върти, направо ще се скъса от обиколки около собствената си ос! Нормално ли е 16 години по-късно пак да гоним комунистическата партия от властта?! Може ли на всеки 16, 8 или 4 години ние вместо да се занимаваме с възпитанието на децата ни, да се събираме по площади, за да сваляме сульо и пульо - и всеки път да си ги вкарваме в парламента пак същите?! Интересно ми е избирателите на БСП на какво основание гласуват за тях?! Как се справят със собствената си съвест, когато вечер си легнат?! Хрумва ли им въобще, че в момента те са избиратели на ДПС и подобно  на Иван Срацимир са васали на една антибългарска партия, чиито избиратели от десетилетия живеят извън България, и също така определят без каквото и да е основание живота ни!!!!

Цигани в Радомир вчера се оказали на площада в града, за да защитават Пеевски............ Господи, жива да не бях....... Вчера са били 50 души, ала след 50 години ние ще сме толкова и нас ще ни бият наследниците на същите тези мангали, ако по някакъв начин не си оправим кочинката........

Левски е престъпник - това е мнението на новоназначената ни зам. министърка на образованието.
Изучаване на роден език - най-важната реформа в образованието - мнение на новата ни спортна министърка!
Тютюнопушенето в ресторантите - най-важната предпоставка за успех на ресторантьорския бизнес - мнение на мазния нос - Станишев - лидер на "управляващата" партия..........


Това горе са само част от широко прокламираните "спешни" мерки, които това правителство ще предприеме, за да оправи живота ни!! Аз тези мерки не ги ща....... не искам и това правителство! Желая ДПС да се забрани със закон, а БСП доброволно да се саморазпусне, за да могат хората, които истински вярват в идеите на социализма да работят, а да не се срамуват, когато лидерите им ги предадат!

Ей, хора........ хубаво ли ви е под турско робство?! Щото на мене ........ не! И искам бъдеще за децата ми тук, в България!

image

image


image


image

image

image

image


ДА, ОБЛАЦИТЕ СА НАД НАС
image
НО СЛЪНЦЕТО ВИНАГИ ИЗГРЯВА!

image

ЗАРАДИ ТЯХ СИ ЗАСЛУЖАВА!

image
image






Тагове:   ДПС,   БСП,   протест,   софия,   2013,   пеевски,


Гласувай:
8



1. danailvdimitrov - колкото по-малко хората ходят на Църква(православната)...
16.06.2013 16:36
толкова по-често им се налага да ходят по площадите, колкото повече ходят по площадите-толкова по-объркани стават, колкото по-объркани стават-толкова повече-децата им заминават в чужбина!!!

После идва старостта!
цитирай
2. cchery - Мдааааа,
16.06.2013 16:38
старостта наистина никому не прощава! Дори и Господ е по-щедър от нея....
цитирай
3. kasnaprolet9999 - Не не е нормално, но за това и ние сме си виновни и по-точно негласувалите. Така създадохме балансьорите, които извиват ръцете на всички управляващи партии на п
17.06.2013 13:35
Колелото на историята се върти........ не, не се върти, направо ще се скъса от обиколки около собствената си ос! Нормално ли е 16 години по-късно пак да гоним комунистическата партия от властта?! Може ли на всеки 16, 8 или 4 години ние вместо да се занимаваме с възпитанието на децата ни, да се събираме по площади, за да сваляме сульо и пульо - и всеки път да си ги вкарваме в парламента пак същите?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5008505
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3536
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031