Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2015 16:09 - Избори 2015 - въпрос(ите) за референдум - ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Автор: cchery Категория: Други   
Прочетен: 4880 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 08.10.2015 16:12


Така или иначе го играем маймуни, нека постъпим маймунски на предстоящите избори!!! Става въпрос за бюлетината за референдума, който ще се проведе на предстоящите избори. С ръка на сърце мога да кажа, че толкова много ми пука дали да може да се гласува електронно или не, че..... чак се чудя какъв цвят чорапи да си купя!!!!!!! С две думи - нашите дУпетати оставиха от предложението на президента за въпроси за референдума, най-маловажната точка:

"Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите”


Очевидно, защото останалите две:


  "Подкрепяте ли част от народните представители да се избират мажоритарно”     "Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и националните референдуми”

са ги кълвали пилците и нямат никакво отношение към живота и битието ни. Но виж - за електронното гласуване дистанционно........ боже, какъв резон има тук!!!!!! По този начин ще се стимулира икономиката, ще се напускат един ми ти сателити из небесата, ще се прокарат оптични трасета до всяка кирпичена къща в села и паланки и всяка баба и дядо ще мине интензивен 9-месечен курс по компютърна грамотност!!!!! След което, "подковани" с новите знания, които са получили, тези членове на нашето общество, които да не забравяме и че са платежоспособни, поради удивително високите си пенсии, ще изкупят де що има лаптопи и ще се почне едно голяяяяяяяяяяямо "ЦЪК"-ане по време на избори и референдуми!!!!  Виждам го, да... нашето светло бъдеще, задаващо се от дълбините на отдавнашното минало......

Но ако не си представяте тази идилична картинка точно така и още ви е мъчно задето няма да можете да отговорите на другите 2 въпроса, които Плевнелиев постави, то бихте могли да направите следното (
цитирам от блога на бай Момчил, който случайно ми е съпругimage):

След като парламента се изгаври с нас и отхвърли 2 от 3-те предложения за референдум, време е и ние да покажем на тези избори, че не сме съгласни с това. Какво точно се случи може да прочетете
тук. ....................................................................................
Идеята ми на самите избори да покажем, че ние искаме и другите 2 въпроса да присъстват в бюлетината и предложението ми е всеки да си ги допише ръчно. Това ще направи невалидна бюлетината за референдум, но така или иначе, горният въпрос няма да мине, защото надали ще събере кворум, а и не е толкова важен.

В момента бюлетината изглежда така:


image

Добавете двата горни въпроса ръчно и ги маркирайте с ДА или НЕ - както прецените. А може и да си отпечатате бюлетина в офиса или вкъщи, която да изглежда ето така:
image
Идеята ми е да съберем около 50 000 невалидни бюлетини с които да покажем, че не сме съгласни с отпадането на 2-та въпроса.  



Гласувай:
1



1. appen13 - Когато разберете болезнената ИСТИНА, че Берлин и Брюксел НИКОГА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ това в СВОЯТА евро-КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ
08.10.2015 17:53
Колко и да си гласуват евро-унтерменшите в ЕДНА ОКУПАЦИОННА КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ от покрайнините на АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср определена за МИЗЕРСТВАЩ транзитен бежански лагер за ИСЛЯМСКИЯ БАШИБОЗУК от ИДИЛ, няма нищо да се случи !
При условие, че т.н. "избори" имат ЕДИНСТВЕНАТА ФУНКЦИЯ ДА ЛЕГИТИМИРАТ НАЕТАТА от Берлин и Брюксел ТУЗЕМНА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ, подбрана от НАЙ-КРИМИНАЛНИТЕ, НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ и НАЙ-ПРОДАЖНИ МУТРИ и МУТРЕСИ от Герб, РъБ НПО-офисен планктон, наемни инкомедийни "протестъри", разни азбукари, патриотарчета и т.н.
Когато разберете болезнената ИСТИНА, че Берлин и Брюксел НИКОГА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ в СВОЯТА евро-КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ "България" да се проведат истински "избори", а единствено ЛЕГИТИМАЦИЯ на НАЕМНАТА СИ КОЛОНИАЛНА ПРИСЛУГА, тогава ще ви стане ясно какво се случва на Територията !!!!
Просто ще скъсам бюлетината с въпросите за референдума, защото съм КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ мажоритарния вот, задължителното гласуване и електронното гласуване !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5021464
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3537
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930