Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2011 15:22 - Господа съдържатели на блог. бг, пролет няма да видите, щом наказахте късната пролет на блога
Автор: cchery Категория: Други   
Прочетен: 5692 Коментари: 12 Гласове:
17



Отново модераторски шеги и игри за сметка на личностите в блог. бг!!!! Една от жените, които пишеха смислено, искрено, вълнуващо и с мисъл за останалите - kasnaprolet9999 вече е невидима за останалите потребители тук!!! Нейните постове не се появяват в никоя от категориите на блога, нито в рубриката "последни постове", нито никъде!!! Все едно не съществува.

Но ако господа съдържатели на блога, сте си мислили, че така лесно ще се оттървете от нейното присъствие, то знайте, че човек който оставя трайни следи не се губи. Защото Вени оставя такива със съдържанието на блога си. Защото, ако я познавахте и дори за миг сте я гледали в действие как се бори, нямаше да си позволите тая поредна идиотия!!!! Вени има достатчно много приятели в блога, които са добавили блога й като "любим блог" и не спират да следят това, което прави!!! Така че, Вени съществува, господа...... ли сте какво сте!!!

А защо я наказахте?!?! Само защото тя защити блога на
baimomchil, който също "напълно случайно бяхте баннали" или.... защото не спира да ви ръчка да си оправите веценетните истории с бъговете по софтуера ви?

ЗАЩОООООООООО image

Т.к. последният постинг на късна пролет не се появява никъде, можете да го прочетете долу:
Вече съм невидима!!!Господа модератори, шапка невидимка ли ми сложихте?

Каквото и да пиша, то не остава следа никъде, нито в последни постинги, нито в избрани.
Последните ми два постинга имат медалчета за популярни, но това е за заблуда, няма ги никъде. Нарочно написах последният си постинг в категория "Рецепти", че там е по-лесно да направя проверката и ето го резултата за последните 48 часа:
Последно от категория "Рецепти"    
image 09:23 - Торта "панаир"

от: tortialeksa

Торта "Панаир" 24 порции 28 лв

Прочетен: 7 Коментари: 0 Гласове: 0

image 19.04 02:38 - Печено агнешко

от: mimi861

ПЕЧЕНО АГНЕШКОr МЕСОrr

Прочетен: 23 Коментари: 0 Гласове: 0

image 19.04 02:38 - Агнешко в гювеч

от: mimi861

АГНЕШКО В ГЮВЕЧrr r

Прочетен: 5 Коментари: 0 Гласове: 0

image 18.04 15:26 - Кулинарни рецепти готвач

от: inageorgieva

В нета се появиха доста места за кулинарни рецепти , които обаче споделят единствено вече съществуваща инфромация в мрежата, рецептите се повтарят и на всички готвачи и нормални хора им доскочава. В такива ситуации не се отчайвайте същес...

Прочетен: 20 Коментари: 0 Гласове: 0

image 18.04 14:37 - Торта "том и джери"

от: tortialeksa

Детска торта "Том и Джери" 24 порции 32 лв. http://abc.dir.bg

Прочетен: 24 Коментари: 0 Гласове: 0

Някъде да виждате постинга ми "Невен-слънчево цвете?". Ако кликнете на популярни в Рецепти , там няма изобщо постинги за последните 48 часа.

Казах им на модераторите да си вземат иконката и да не ме бъзикат с нея, не им се връзвам, но те ми отговориха следното: 




Re: ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ЧЕ СЪМ В ПОПУ... Здравейте,

Иконата показва че ваша статия е била избрана в рубриката "Популярни" а не че в момента се намира в нея.

Поздрави,
blog.bg

Изпратено: 00:02 От: blogbg

Изтрий | Отговор ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ЧЕ СЪМ В ПОПУ... ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ЧЕ СЪМ В ПОПУЛЯРНИ ОТ КАТЕГОРИЯ, КАТО ТАМ ИЗОБЩО МЕ НЯМА? ПО-ДОБРИ СИ ВЗЕМЕТЕ ИКОНКАТА, НЕ МЕ БАЛАМОСВАЙТЕ!!!

Изпратено: 19.04 22:47 От: kasnaprolet9999

Изтрий

 

Бих искала да ги попитам, къде се намира тогава моята статия, щом като нито е в популярни, нито е в последни, нито е в архива на блога. Същото се случи и с постинга ми за Цветница, за който ме "наградиха" не с едно, а с две медалчета.
Господа модератори, шапка невидимка ли ми сложихте?

Ето и този постинг не излезе в последни, нито в лични дневници, нито в общите последни постинги. Ако и това не е бан, здраве му кажи!!
Благодаря, много сте мили!!!

Допълнение от 11.06.мин.

Преди малко получих съобщение от модераторите, че не били те, явно някое тролче ми е сложило шапка невидимка. Вече ми махнаха шапката и ме има в архива. Програмата им обаче позволява такова вмешателство и смятам, че модераторите също имат вина в това, което се случва в блога ми още от началото на месеца. Имам няколко протестни постинга с бан, които по нищо външно не даваха признаци, че са такива, даже имаха медалчета, но ако ги потърсиш в архива ги няма нито в последни, нито в популярни. Ето защо, продължавам протеста си, до като се оправи програмата. Защото във всеки момент някой пак ще ми сложи бан, аз няма само с това да се разправям и да им плача на рамо да ми оправят блога, писна ми от простотии.

Ето и съобщението:
Re: Re: Re: ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ЧЕ СЪМ В ПОПУ... Бихте ли проверили отново дали се появяват постовете Ви.
Не сме слагали бан на вашият блог.

Поздрави,
blog.bg

Изпратено: 11:06 От: blogbg

Изтрий | Отговор Re: Re: ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ЧЕ СЪМ В ПОПУ... Последният ми постинг, който излезна презди 10 мин. също го няма никъде, ако и това не е бан, здраве му кажи. Благодаря ви, много сте мили!!!



Гласувай:
17



1. baimomchil - Последно имам бележка от нея
20.04.2011 15:25
Оправиха ми блога, след като написах последният си постинг. Снощи им писах, но ми отговориха тъпо. Сега твърдят, че не са ми слагали те бан, а кой тогава и защо програмата им го позволява ги попитах, но нямам отговор.Поздрави!!!

Незнам да каже в момента ок ли е или не е. Ако не е да пусна и аз един пост.
цитирай
2. mafani - И аз бях така,
20.04.2011 16:01
пишете им на ЛС.
При мен оправиха проблемът веднага!
цитирай
3. cchery - Ето какво ми писаха на лична бележка от блога!!! Истина ли е или не?!?
20.04.2011 16:37
Здравейте, въпросния блогър не е ...
Здравейте,
въпросния блогър не е блокиран

Поздрави
Blog.bg
цитирай
4. djud - Няма ли да направите
20.04.2011 16:51
един блог при мецата ? Защо се занимавате с това тук и само трошите нерви и време ? Ясно е, че нищо няма да се промени, а и колкото и да питате - няма да ви кажат истинската причина и замисъл !
цитирай
5. lisichka - Лидия Сикикраева
20.04.2011 18:07
lidislidis написа:
Но според мен не са виновни модераторите, а бетер пУтесите и пУтетите! Полигор блогена и всички, които ми завиждат и ми правят мизерии откакто са в блога!!!
Това е- злобата им няма празник, няма делник! Дано само тази злоба им остане в живота! Това са малоумни психясали злобари, които хранят болното си самочувствие с хакерстване и тролене! Поздрави на всички и весели Великденски празници! Всяка злоба рефлектира със злото върху този,който злобее и върши тези действия!

Мен освен изброените от теб неща и ме крадат. Ванга е казала , че който краде за здраве ще плаче и като им го кажа и си мислят че ги кълна , а аз само им разяснявам някои положения от невидимото.
цитирай
6. kasnaprolet9999 - Благодаря ти мила. Модераторите ...
20.04.2011 18:50
Благодаря ти мила. Модераторите оправиха проблема и аз написах за това в допълнение към постинга - с черните букви. Ти не си го видяла и си се ядосала много. Ама те модераторите са виновни, защото са допуснали програмата им да не се справи с такива вмешателства от вън. Някой трол е бръкнал там и ме е блокирал вероятно, щом не са те, ако изобщо може да им се вярва.
цитирай
7. kasnaprolet9999 - Къде ти е медалчето, защо ти го вз...
21.04.2011 10:41
Къде ти е медалчето, защо ти го взеха, свалиха те и от първа и те няма в архива, чудна работа, то бива бъгове, бива ам май програмата им бъка от тях.
цитирай
8. kasnaprolet9999 - Не се коси
21.04.2011 12:22
Проверих в архива на категория "други", там те има на втора страница, взели са ти само медалчето за назидание, щото ме подкрепяш. По всяка вероятност нямаш бан. Друг път да си знаеш, мълчание му е майката или си в седма глуха :)))))) Сега си в най-коментирани, там каквото и да правят с програмата, не им се получава, от личен опит знам, че дори да ми вземат тролчетата бана, там ако има нужният брой коментари, не могат да те свалят.
цитирай
9. cchery - Некакъв Момчил се разбучал - бан...
21.04.2011 12:32
ledadobreva написа:
Некакъв Момчил се разбучал - баннали го. Пролет се разбучала що е баннат Момчил - баннали я. Ти сега бучиш що били баннали Пролет - да те банват и да приключваме въпроса.

Подкрепям....... :)). Ааа, ще ми се тунквате, а!!! Да се баннваме е по-добре!!!
цитирай
10. cchery - Проверих в архива на категория &...
21.04.2011 12:32
kasnaprolet9999 написа:
Проверих в архива на категория "други", там те има на втора страница, взели са ти само медалчето за назидание, щото ме подкрепяш. По всяка вероятност нямаш бан. Друг път да си знаеш, мълчание му е майката или си в седма глуха :)))))) Сега си в най-коментирани, там каквото и да правят с програмата, не им се получава, от личен опит знам, че дори да ми вземат тролчетата бана, там ако има нужният брой коментари, не могат да те свалят.

Ееееее, без медали сега няма да ме положат в костница..... :))))
цитирай
11. анонимен - cell phone service backlink building service
05.08.2011 14:16
url service top seo <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> backlinks google
цитирай
12. анонимен - backlink service
17.08.2011 13:55
Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll definitely return.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5024379
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3537
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930