Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2010 12:54 - ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ
Автор: cchery Категория: Други   
Прочетен: 61672 Коментари: 49 Гласове:
15

Последна промяна: 15.11.2010 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ПРЕЯЖДАНЕТО отключва всички болести!


  Затлъстяване, поликистози, мигрени, диабет, безплодие, анорексия, хронични болежки, палилома вируси, световъртежи, главоболие .......

  Едва когато човек сам осмисли горното твърдение (в червено) и мълчаливо признае (дори само пред себе си), че това е истина, може да пристъпи към метода, с който искам да ви запозная:
  ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ
Този метод е дело на д-р Атанас Михайлов, специалист по вътрешни болести, фитотерапевт и хомеопат. Името на д-р Атанас Михайлов е добре известно и много популярно сред българските майки, които отглеждат малките си деца. Особено сред тези, които дълго и мъчително са се въртели в омагьосания кръг на антибиотичното лечение, алергизациите и непрестанните разболявания на техните деца. Със старта на предаването "Часът на мама" (сега се казва "Денят е прекрасен") по бТВ, във форума на предаването тръгва подфорум на името на доктора. Там от самото начало той дава алтернатива на съвременото педиатрично "лечение", популяризирайки широко хомеопатичните лекарствени средства, билките и останалите природни ресурси - вода, слънце, въздух.

Един ден във форума се появява питане пак от млада майка. Но то е различно от другите питания. Жената моли за съвет как да се пребори с излишните си килограми, хормонални дисбаланс и да бъде здрава и спокойна майка на детето си. Отговорът на д-р Михайлов поставя началото на това, което стотици хора наричаме ДЕТОКС (за по-кратко) или

  3-дневна ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ С ЦИТРУСОВИ СОКОВЕ

Презентацията, към която ще ви предложа линк ще ви запознае по-общо с идеята на ДЕТОКСА. Ще ви даде няколко основателни причини да почнете да я практикувате. Най-вероянто ще срещнете и въпроси, които сте си задавали отдавна, но не сте намирали отговор за тях.

Няколко практически съвета, преди да кликнете върху презентацията. В нея има вградена музика. За да я слушате, вашият браузър трябва да разполага с плъгина - QuickTime. Ако сте с последни версии на Mozila, Chrome, IE, то тогава няма да ви се налага да правите нищо. Иначе, самият браузър (както в случая при мен Мозила-та) ми напомни да си сваля последната версия на QuickTime и да си го инсталирам. Не е трудно и не отнема време. Ако пък вашият браузър не ви напомни да си свалите плъгина и не чувате музика, то вариянтите са няколко: не сте си пуснали тонколоните, или пък сте ръгнали слушалки в компа и звукът отива в тях, а самите слушалки не са на ушите ви; мютнали сте си ПС-то, въобще нямате устройство, което да вържете на аудио изход на компа си....... или пък просто трябва сами да отидете
тук и да си свалите, а после и инсталирате плъгина. Най-вероятно ще се наложи и да си рестартирате браузъра и после ще чувате музиката към презентацията. Ако все пак нищо не се чува, то ..... ъъъъъъ, може би е време за преглед при УНГimage. Или ползвате Сафари..... както правя и аз. Голяма борба падна там, но до презентация с музика не го докарах.image

И така, заповядайте
ДЕТОКС-ПРЕЗЕНТАЦИЯ.

В случай, че сте заинтригувани от видяното (и къде чуто, къде нечутото image), то за повече яснота и подробности заповядайте
тук - мястото на едно от най-запознатите и най-стриктни в правенето на детокси момичета, както я нарече д-р Михайлов - нашият локомотив - Зори.

Опитът в последните почти 3 години показва, че детоксът е максимално успешен, когато правещите го се подкрепят, споделят и нахъсват взаимно. За целта в началото всичко това се случваше на оригиналното място на създаването на метода -
форумът на "Часът на мама"(към момента на пускането на този постинг форумът има проблеми и изглежда меко казано странноimage, иначе линкът е верен и когато оправят проблема, ще можете да го разгледате; темата за детокса се казва ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ). В момента има още 2 места - едното е в бгмама - за там нямам линк, т.к. не ползвам портала изобщо. Но за сметка на това всички, които се решат на тази стъпка - ДЕТОКС, сте добре дошли при баба ви Меца image http://forum.metsababa.net/ imageimageimageimage . Там са голяма част от "старите пушки" imageimageimage. Където и да решите да се отбите, ще получите препоръки, напътствия и ще бъдете окуражени да "стартирате" организма си отново. Само трябва да го поискате.

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ТОЗИ МЕСЕЦ ПЪЛНОЛУНИЕТО Е НА 21 НОЕМВРИ, НЕДЕЛЯ. Т.Е. СТАРТИРАМЕ ОТ 19 - ПЕТЪК!!!!



Гласувай:
15



1. yotovava - Познат ми е този метод, между другото
15.11.2010 13:21
действа добре при всички лунни фази.
Поздрав
Валя
цитирай
2. cchery - действа добре при всички лунни ф...
15.11.2010 13:23
yotovava написа:
действа добре при всички лунни фази.
Поздрав
Валя

Всъщност д-р Михайлов е на друго мнение. Предполагам, че си има и медицинска обосновка на това. Много често ДЕТОКСЪТ бива бъркан с лунната диета. А те са две съвсем различни неща.
цитирай
3. baimomchil - Детокса е голяма работа
15.11.2010 13:29
Детокса е голяма работа
цитирай
4. cchery - Детокса е голяма работа Която ...
15.11.2010 13:34
baimomchil написа:
Детокса е голяма работа

Която превръща хората в малка работа :))))))...... демек отслабват!
цитирай
5. baimomchil - Ми не само
15.11.2010 13:59
не боледуват.
цитирай
6. zornichka - от Локомотива
15.11.2010 14:13
Преди повече от 2 години аз бях една от стотиците закръглени(меко казано) лелки с лошо самочувствие,множество комплекси и почти никакво желание за развитие.Просто една скучна домакиня.Лутах се между поредната диета и хладилника. Докато не открих форума на д-р Михайлов.В този ден живота ми се промени-нещо ме грабна,направо ме сграбчи,обзе ме небивала еуфория и вече бях сигурна-това е нещото,което винаги съм търсила. Детоксикират с мен съпругът ми,понякога дъщеря ми,свекърва ми,зълва ми,племенницата-ето това направи ентусиазмът ми-завладя цялото ни семейство,детоксикациите се превърнаха в част от ежедневието ни.
цитирай
7. benra - признавам-
15.11.2010 14:20
хич ме няма по диетите...сигурно затова в момента подсмърчам
цитирай
8. baimomchil - Benra
15.11.2010 14:23
Детокса не е диета.
цитирай
9. cchery - Даааааааа, и аз бях една от тези закгръглени, че и депресирани мами.....
15.11.2010 14:24
Сега съм буквално пълна с енергия. Е и още съм пълна, но за сметка на това открих верния път, по който хем да свалям, хем да ям това, което много обичам и харесвам. Детоксът от своя страна ми помага да спра да имам желание да пия газирани неща, да ям сладки неща, да преяждам. Отрази се много добре на либидото, месечния ми цикъл, изчисти кожата на лицето ми, намали отоците по ръцете, вдига настроението ми (особено през 3-те му дни). Здрава съм.
цитирай
10. cchery - хич ме няма по диетите. . . сигурно ...
15.11.2010 14:27
benra написа:
хич ме няма по диетите...сигурно затова в момента подсмърчам

Да, Бен, това не е диета. Трябва да ти кажа, че по принцип детоксът регулира всички процеси в тялото. И когато те си дойдат на място, то с това почва и свалянето на килограми. Като през същото време си се сдобил и със здраве. Не че не боледувам и аз. Напротив. Но от 2 години нищо не ме е сваляло на легло (освен мъжа ми де :)))))))))))) . Когато се разболея, оставам за 24 часа просто на разредени цитрусови сокове, вода и нещо хомеопатично. И на другия ден съм кукуряк.
цитирай
11. djud - Ако някой се чуди защо изглеждам толкова млада,
15.11.2010 15:31
да знае, че прилагам следното :)))))
Природолечителят Петър Димков препоръчва следната разтоварваща диета, която той нарича "подмладяваща диета": настъргват се пресни моркови и към тях се прибавят мед, лимонов сок и някакъв плод. Количеството е по желание и според вкуса. Сутрин, обед и вечер в продължение на 3 дни се консумира само това пюре. На четвъртия ден се включват картофи, хляб, ябълки, а от петия ден нататък се преминава към нормално хранене.

цитирай
12. yotovava - Всички диети на боклука
15.11.2010 15:38
Лошото е, че ядем боклуци, пълни с още по-големи боклуци :)))))
цитирай
13. cchery - Лошото е, че ядем боклуци, пълни с ...
15.11.2010 15:41
yotovava написа:
Лошото е, че ядем боклуци, пълни с още по-големи боклуци :)))))

Съгласна съм с теб. Аз вече се научих да гледам по етикетите на нещата, които купувам какво е съдържанието им. И оттогава не съм купувала пастет и лютеница.......... Последното нещо, което съдържат и двата продукта са месо и домати........ Страшно е просто.

Валя, има една алтернатива на тази боклучава храна - организацията Slow Food. Миналият петък се проведе тяхната национална среща. Аз присъствах. От личен интерес отидох и много интересни неща чух, но най-вече видях много ентусиазирани и работещи в посока подобряване на хранителните навици и вкусове на българите хора. Ще пиша специален постинг за това, но по-късно.
цитирай
14. cchery - да знае, че прилагам следното :)...
15.11.2010 15:44
djud написа:
да знае, че прилагам следното :)))))
Природолечителят Петър Димков препоръчва следната разтоварваща диета, която той нарича "подмладяваща диета": настъргват се пресни моркови и към тях се прибавят мед, лимонов сок и някакъв плод. Количеството е по желание и според вкуса. Сутрин, обед и вечер в продължение на 3 дни се консумира само това пюре. На четвъртия ден се включват картофи, хляб, ябълки, а от петия ден нататък се преминава към нормално хранене.

Всъщност д-р Михайлов е последовател на Димков. Самият Димков е голям познавач на билките и много хора следват неговия път.

Иначе и Дънов препоръчва яденето на несварено жито за прочистване. Ако отидете в мецабаба, ще намерите инфо и запалени по неговия житен режим момичета - http://forum.metsababa.net/viewforum.php?f=24.
цитирай
15. zornichka - И понеже е трудно да избягаме от б...
15.11.2010 15:46
И понеже е трудно да избягаме от боклуците,колкото и да внимаваме, на помощ идва детоксикацията.Тя е средството, с което можем да неутрализираме вредите от тях.
цитирай
16. baimomchil - Всичко е тотално сбъркано на тая планета
15.11.2010 15:48
зорлем правим цивилизация, която ни убива. Тва малко офф от темата де ама ...
цитирай
17. djud - А сега малко по-сериозно и научно :
15.11.2010 15:48
По време на глад, настъпва ацидоза в организма, повишава се киселинността, като направо разтваря гнилостните процеси ,които са алкални. Бактериите и вирусите не харесват голямата киселинност, / затова се препоръчват големи дози лимонов сок при грипна инфекция/.
Пиенето на алкална вода /такава е минералната/ не е особено полезно ако се прекалява, първо защото бързо хваща бактерии и второ защото много натоварва бъбреците.
В крайна сметка теории колкото щеш - противоречиви. Интересното е, че най-компетентни за детокса и глада са онези които и един ден в живота си не са останали гладни!
Така че - щом се чувствате добре - ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ! И УСПЕХ :))))

цитирай
18. baimomchil - То тва му е хубавото, че не е точно ...
15.11.2010 15:59
То тва му е хубавото, че не е точно глад.
цитирай
19. yotovava - В нашето детство ядяхме дебели филии с масло и лютеница, и халва, май,...
15.11.2010 16:03
cchery написа:
yotovava написа:
Лошото е, че ядем боклуци, пълни с още по-големи боклуци :)))))

Съгласна съм с теб. Аз вече се научих да гледам по етикетите на нещата, които купувам какво е съдържанието им. И оттогава не съм купувала пастет и лютеница.......... Последното нещо, което съдържат и двата продукта са месо и домати........ Страшно е просто.

Валя, има една алтернатива на тази боклучава храна - организацията Slow Food. Миналият петък се проведе тяхната национална среща. Аз присъствах. От личен интерес отидох и много интересни неща чух, но най-вече видях много ентусиазирани и работещи в посока подобряване на хранителните навици и вкусове на българите хора. Ще пиша специален постинг за това, но по-късно.


Сега обаче дори и месото е бъкано с антибиотици, хормони и какво ли не, добавки, набухватели - във всички храни, стабилизатори, бои, консерванти... Лятото отглеждам в градината си зеленчуци - нищо общо с това, което се продава на пазара...
цитирай
20. djud - Е да, да караш 3 дена на сок, чай и 1 ябълка - не е глад ! :)))
15.11.2010 16:06
baimomchil написа:
То тва му е хубавото, че не е точно глад.


В по-горното ми мнение, нямах предвид пълен глад, а именно - приемане на течности. / В часност - преварена вода /
цитирай
21. анонимен - teglila si statiya i kato papagal se ...
15.11.2010 16:14
teglila si statiya i kato papagal se pravi6 4e ne6to razbirash
a bai4oto ti priglasya
smeh smeh smeh
цитирай
22. cchery - Валя, права си за месото!
15.11.2010 16:17
И особено за пилешкото. С това месо приемаме огромно количество хормони и АБ..... И нещата в нашите организми се объркват много. С тази детоксикация се дава алтернатива на това. Освен това има и доста други неща, които могат да се правят през времето между две детоксикации.

Ето и част от успехите на момичетата: http://www.snimka.bg/?album%3baid=330325%3bold=1.
цитирай
23. djud - До анонимен
15.11.2010 16:21
Ами дай линк откъдето е изтеглена де !
И след като изпробваш метода - ще ти дадем пак думата ! Хайде сега - бягай да си купиш лимони и портокали ! И един банан - да не забравиш !

анонимен написа:
teglila si statiya i kato papagal se pravi6 4e ne6to razbirash
a bai4oto ti priglasya
smeh smeh smeh

цитирай
24. cchery - И след като изпробваш метода - ще ти ...
15.11.2010 16:32
djud написа:
И след като изпробваш метода - ще ти дадем пак думата ! Хайде сега - бягай да си купиш лимони и портокали ! И един банан - да не забравиш !
анонимен написа:
teglila si statiya i kato papagal se pravi6 4e ne6to razbirash
a bai4oto ti priglasya
smeh smeh smeh


Аз не виждам никаква статия. Още по-малко пък теглена. В моя постинг съм сложила онлайн презентация. Методът на детоксикация е описан основно във форума на Часът на мама, към който съм дала линк. И да не забравяме, че миналата година д-р Михайлов издаде книга: Въведение в природолечението: моята практика: http://www.helikon.bg/books/90/148489_vavedenie-v-prirodolechenieto:-moiata-praktika.html. Там има доста инфо за детокса. Начините на представяне на метода - книга, статия, форум и презентация са съвсем различни похвати и аз давам един, който го няма все още.
цитирай
25. baimomchil - Анонимка 21
15.11.2010 16:34
аре посочи източника като е теглила статия?

А дотогава да ти разясня принципите на детокса. Пие се и английска сол и знаеш ли защо - да може да пречистиш по-добре като сереш повече. Аре ся кажи пак АААА да може да ти цвъкна едно детоксикирано лайнце в устата.
цитирай
26. djud - коментар 23
15.11.2010 16:42
беше адресиран към Анонимния.
Съжалявам, ако си го приела към теб.
Сега ще го поправя.
цитирай
27. cchery - беше адресиран към Анонимния. С...
15.11.2010 16:59
djud написа:
беше адресиран към Анонимния.
Съжалявам, ако си го приела към теб.
Сега ще го поправя.

Няма такова нещо. Аз също на него отговарях. Само че след тебе :).
цитирай
28. анонимен - за дните за детоксикация
15.11.2010 18:19
Гледах предаването с д-р Михайлов и той каза, че през ноември дните за детоксикация са 19, 20 и 21?!
цитирай
29. cchery - Гледах предаването с д-р Михайлов и ...
15.11.2010 19:17
анонимен написа:
Гледах предаването с д-р Михайлов и той каза, че през ноември дните за детоксикация са 19, 20 и 21?!

Да, така е. Моя е грешката в постинга - ще я поправя. Почваме на 19-и, а не свършваме тогава. Благодаря за корекцията - много полезна ми беше. Съжалявам, ако съм подвела някой.
цитирай
30. maloumnitzi - А пък аз редовно си преяждам-
15.11.2010 20:53
слаба съм,здрава съм,никой не ми дава годините,така че според мен и гена си е много важен. Дядо пушеше като комин и пиеше като смок,мааше пържолки на тиган и им топеше олиото със хляб,пък живя 90 и кусур години, без да посети лекар.
Според мен е всички болести идват от стрес,не от преяждане. Който е в състояние да взима по едно "майната му" всяка сутрин,той е добре.
цитирай
31. cchery - слаба съм, здрава съм, никой не ми ...
15.11.2010 22:08
maloumnitzi написа:
слаба съм,здрава съм,никой не ми дава годините,така че според мен и гена си е много важен. Дядо пушеше като комин и пиеше като смок,мааше пържолки на тиган и им топеше олиото със хляб,пък живя 90 и кусур години, без да посети лекар.
Според мен е всички болести идват от стрес,не от преяждане. Който е в състояние да взима по едно "майната му" всяка сутрин,той е добре.

Ген ли?!?! Да му и.......... гена. И майка ми, и баща ми са били почти анорексици както в детството си, така и като юноши, и като млади хора. Защо бе, ген с гена ти, аз съм все така кюфтачеста, откато се помня?!?!?!?!? :(((((((((((((((((((

И ако ще разчитам на гени, то моля ракът на баба ми по майчина линия и този на татко да не...... ме посещават.

Не пуша, щото се изривам от цигарите. Маам пържоли сигурно веднъж в месеца. Вече даже не ми се ядат като се замисля какво има в тях. Пия си червено винце и биричка и то умерено, защото нямам ензими, които да ги разграждат :(((((((((((((((, боже от 5 ензима в човешкото тяло, които разграждат алкохола, аз имам около половин.

Стрес...... да! Щото аз от спокойствие се побърквам :)))).
цитирай
32. djud - Нещо за стреса :
16.11.2010 09:05
Несигурността на работното място и страхът да не загубят работата си може да доведе инфаркт на дамите, да вдигне кръвното и теглото им, предупреждават учени
Опасността от сърдечен удар за тези жени е с цели 88% по-голяма, по-сериозен е и рискът от инсулти и запушване на артериите.

Стресът може да освободи хормони, като адреналин и кортизол, които във високи нива са разрушителни за сърдечно-съдовата система. Той може да смъкне и имунния праг за различни възпаления.

Целият текст четете тук : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3405531
цитирай
33. анонимен - Детоксикация и...разум!
16.11.2010 09:27
Привет! Благодаря за полезните съвети! Едно е ясно : организмът се нуждае от периодично прочистване. Задръстваме го с какви ли не токсини - и от некачествената храна, и от водата, и от въздуха. Но такава е действителността и ако не вземем бързи мерки сами да си помогнем...От всичко, което прочетох, мисля да опитам с английската сол / много старо и изпитано от бабите ни още средство!/, повече цитрусови плодове и сокове/ киселинност с/у вирусите/, ябълки и особено тридневната диета с настъргани моркови, лимонов сок и плод / защото обичам моркови/. Аз съм в понапреднала възраст, доста дейна, подвижна, горе-долу съм поддържала тегло малко над нормата, но през последните 5-6 години напълнях видимо и ми беше невъзможно да контролирам килограмите и глада си! Нямах воля за диети. И това лято реших да опитам с чая "Фигурин" от български билки. Не очаквах резултати, но с огромно удоволствие установих видимите промени във фигурата и самочувствието си. Отслабнах ПОСТЕПЕННО със 7 кг за два месеца. Спрях да пия чая, но не пълнея, няма го йо-йо ефектът! Отново си обличам любимите дрехи. Целулитът ми съвсем намаля. Не искам да правя реклама, но всичко това е факт. А изобщо не вярвах, че на тази възраст ще постигна нещо. Млади жени, не се оставяйте на инерцията и пагубните килограми свръхтегло! Намерете естествен начин за контрол, опитайте съветите на доктор Михайлов - разумни и логични са.
цитирай
34. cchery - Привет! Благодаря за полезните ...
16.11.2010 09:55
анонимен написа:
Привет! Благодаря за полезните съвети! Едно е ясно : организмът се нуждае от периодично прочистване. Задръстваме го с какви ли не токсини - и от некачествената храна, и от водата, и от въздуха. Но такава е действителността и ако не вземем бързи мерки сами да си помогнем...От всичко, което прочетох, мисля да опитам с английската сол / много старо и изпитано от бабите ни още средство!/, повече цитрусови плодове и сокове/ киселинност с/у вирусите/, ябълки и особено тридневната диета с настъргани моркови, лимонов сок и плод / защото обичам моркови/. Аз съм в понапреднала възраст, доста дейна, подвижна, горе-долу съм поддържала тегло малко над нормата, но през последните 5-6 години напълнях видимо и ми беше невъзможно да контролирам килограмите и глада си! Нямах воля за диети. И това лято реших да опитам с чая "Фигурин" от български билки. Не очаквах резултати, но с огромно удоволствие установих видимите промени във фигурата и самочувствието си. Отслабнах ПОСТЕПЕННО със 7 кг за два месеца. Спрях да пия чая, но не пълнея, няма го йо-йо ефектът! Отново си обличам любимите дрехи. Целулитът ми съвсем намаля. Не искам да правя реклама, но всичко това е факт. А изобщо не вярвах, че на тази възраст ще постигна нещо. Млади жени, не се оставяйте на инерцията и пагубните килограми свръхтегло! Намерете естествен начин за контрол, опитайте съветите на доктор Михайлов - разумни и логични са.

Здравей! Много се зарадвах на твоя коментар. Страхотно е че си намерила волята и начина за тебе. В случай, че решиш да пробваш детокса, заповядай, регистрирай се и ще намериш много помощ и съмишленици. Някои момичета след последния детокс, направиха и житния режим на Дънов и споделят, че комбинацията е добра. Има страшно много инфо във форума на "Часът" и в http://forum.metsababa.net/ и всеки е добре дошъл!! Ако имаш и повече инфо за този чай, ще ми бъде интересно да прочета!
цитирай
35. cchery - Несигурността на работното място и ...
16.11.2010 09:56
djud написа:
Несигурността на работното място и страхът да не загубят работата си може да доведе инфаркт на дамите, да вдигне кръвното и теглото им, предупреждават учени
Опасността от сърдечен удар за тези жени е с цели 88% по-голяма, по-сериозен е и рискът от инсулти и запушване на артериите.

Стресът може да освободи хормони, като адреналин и кортизол, които във високи нива са разрушителни за сърдечно-съдовата система. Той може да смъкне и имунния праг за различни възпаления.

Целият текст четете тук : http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3405531

А, е точно на тези дами им требе ДЕТОКС. Лично аз, докато го правя съм изключително спокойна и щастлива. Аз, дето съм нервак и половина. :)))))
цитирай
36. анонимен - И пак - разум!
16.11.2010 11:11
Поздрав отново от № 33 ! Наистина, всеки трябва сам да открие най-подходящия начин за поддържане на едно разумно тегло. Важно е не само за здравето, но и за самочувствието. И да не се прекалява! Жената все пак трябва да има тук-там позакръглени форми; изобщо не се заблуждавайте, че мъжете предпочитат много слабите момичета! А сега - сериозно. Подробна информация за българския чай "Фигурин", може да намерите просто като напишете на Google ФИГУРИН . Всичко е обяснено - състав, как се пие, действие, много отзиви, как се поръчва, откъде може да се купи и т.н. Не смея да го препоръчвам, изборът е индивидуален, но мисля, че поне няма вредни съставки- най-обикновена комбинация от наши билки. Вероятно ефектът е в пропорциите и в спазването на елементарните указания за употреба. Да не забравя - не гладуваме, храним се нормално, като и тук не прекаляваме. Лек и успешен ден!
цитирай
37. анонимен - Естествения начин за детокс ...
16.11.2010 13:49
Естествения начин за детокс

Най-добрия начин за прочистване на тялото е да го оставите да си върши работата. Освен ако нямате медицински проблем, тялото ви се справя с токсините самостоятелно. Черният дроб и бъбреците функционират чудесно при елиминиране на вредните вещества. Ако се притеснявате за определени храни и съставки, по-добре елиминирайте тях, но не започвайте нездравословна детокс диета със съмнителен резултат.

Хранете се съзнателно, пийте повече течности и избягвайте лекарствата и алкохола. Това е достатъчно, за да функционира организма ви правилно. Ако целта ви е да освободите задържана вода от тялото ви, лекарите препоръчват червени боровинки, целина, аспержи и билкови чайове, както и намаляване приема на сол.
http://receptibg.com/receptibg/articles.php?aId=41&p=0
цитирай
38. cchery - но не започвайте нездравословна ...
16.11.2010 14:24
анонимен написа:
но не започвайте нездравословна детокс диета със съмнителен резултат.

Ако говорите за детокса, за който е написан този постинг, то правите огромна глупост. Нито сте прочели, нито сте се запознали, нито сте пробвали. НИЩО. Вашият коментар е само и единствено реклама на на сайта, към който сте дали линк.

Съмнителният резултат, за който говорите доведе на бял свят няколко бебенца, за които иначе медицината беше вдигнала ръце и диагнозата беше: нелечимо безплодие. И това е върха на това, което ДЕТОКСА предлага. Останалото ще разберете като се запознаете.......
цитирай
39. mimayordanova - Ще се запозная.
16.11.2010 15:03
Ще се запозная.
цитирай
40. анонимен - ТЕРАПЕВТ
16.11.2010 16:15
МНОГО И РАЗЛИЧНИ ИДЕИ...ПРОСТО ЯЖТЕ ПО-МАЛКО, ОТКОЛКОТО РАЗХОДВАТЕ В НЕРГИЙНО ОТНОШЕНИЕ. ПИЙТЕ ВОДА, ЧИСТА ВОДА, МНОГО И ЧИСТА ВОДА. НЯКОЙ ПИСА НЕЩИЧКО ЗА ЛИМОНОВИЯ СОК, НЕ СЕ СЪРДЯ, НО НЕВЕЖЕСТВОТО НА МНОГО ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ Е ПОРАЗИТЕЛНО: ЛИМОНА Е ПЛОД С КИСЕЛИННОСТ, КОЯТО ПРЕДИЗВИКВА АЛКАЛНИ АКТИВАЦИИ. НАЙ ЛЕСНО Е ДА ПОДДЪРЖАТЕ ХАРМОНИЯ В МИСЛИ, ЧУВСТВА, УСЕЩАНИЯ И ХРАНИТЕЛНА ХИГИЕНА.....
цитирай
41. анонимен - Водата
16.11.2010 19:01
По повод на водата - напоследък все по-често се пише, че не е добре да се пие вода, минерална и изворна, от пластмасовите опаковки, в които се продава и които държим с дни преди консумацията й. Най-добра била водата от крана. Може да се съхранява в стъклен или порцеланов съд, в количества, необходими за деня, не повече.
цитирай
42. zornichka - По повод на водата - напоследък все ...
17.11.2010 10:54
анонимен написа:
По повод на водата - напоследък все по-често се пише, че не е добре да се пие вода, минерална и изворна, от пластмасовите опаковки, в които се продава и които държим с дни преди консумацията й. Най-добра била водата от крана. Може да се съхранява в стъклен или порцеланов съд, в количества, необходими за деня, не повече.

За пластмасовите опаковки съм напълно съгласна.Много хора дори на подозират ,че чрез пластмасата вредни вещества (някои от които канцерогенни) попадат в храната и напитките. но не мога да се съглася,че чешмянката е годна за директна консумация.Това е безумно,като знам какво остава по чашата,когато тя изсъхне, на какво мирише водата...(ми на цялата менделеева таблица). Аз използвам филтрирана вода. Това е за мен решението на този етап. Поне засега.
цитирай
43. анонимен - Какво е мнението Ви за продуктите на ...
18.11.2010 12:38
Какво е мнението Ви за продуктите на "Хербалайф"?
цитирай
44. cchery - Какво е мнението Ви за продуктите на ...
18.11.2010 13:39
анонимен написа:
Какво е мнението Ви за продуктите на "Хербалайф"?

Нямам мнение, не ги използвам и като че ли не искам да ги използвам. Аман от печелещи на гърба на вярващите.
цитирай
45. vihrogonche - Утре почваме :-)
18.11.2010 23:50
Вече съм се заредила с английска сол, лимони, портокали, грейпфрути, мандарини и ябълки :-)
Три дни на ФРЕШОВЕ, вода и чисти чайове - кефффф, здраве и свалени килца :-) На всички желая успех!
цитирай
46. анонимен - detoksikaciqta
30.01.2011 11:09
prez kolko vreme e dobre da se pravi detoksikaciq?
цитирай
47. анонимен - аз
17.02.2011 12:09
djud написа:
да знае, че прилагам следното :)))))
Природолечителят Петър Димков препоръчва следната разтоварваща диета, която той нарича "подмладяваща диета": настъргват се пресни моркови и към тях се прибавят мед, лимонов сок и някакъв плод. Количеството е по желание и според вкуса. Сутрин, обед и вечер в продължение на 3 дни се консумира само това пюре. На четвъртия ден се включват картофи, хляб, ябълки, а от петия ден нататък се преминава към нормално хранене.


цитирай
48. cchery - prez kolko vreme e dobre da se pravi ...
19.04.2011 11:57
анонимен написа:
prez kolko vreme e dobre da se pravi detoksikaciq?

При сериозен здравословен проблем детоксът се прави всеки месец до разрешаването на проблема. Иначе се прави веднъж напролет и наесен.
цитирай
49. dodo6 - Здраве
06.09.2013 20:13
Здравейте!

Наистина е важно да имаш избор на добри специалисти и модерна технология и методи в областта на здравето и красотата.

http://zdravencatalog.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5006064
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3536
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031