Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 11:21 - След 8 години
Автор: cchery Категория: Други   
Прочетен: 93391 Коментари: 53 Гласове:
16

Последна промяна: 10.08.2010 12:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Имало някога едно момиче и едно момче. Момичето живеело в затънтената провинция, момчето - в оттънтената, ама пак провинция (както ще кажат софиЯнциimage). Срещнали се в университета. Ама не в аулите и на скамейките. Нееееее, съвсем не! Това се е случвало през 70-те години. Тези двамата се срещнали на купон, разбира се. И още по-разбираемо в общежитието нар. "Алфонсо" (бивше АОНСО). Ама не се познали от първия път. В никакъв случай!!! В периода на зрялата търговия с наливна "ракия" менте, но иначе първо и второ качество, на разтворимите "степ"-чета и бурканите с домашни кисели краставички, било невъзможно да разпознаеш ближния, защото метанолът в т.нар. "ракия" размивал погледи и мозъци. До степен, че на другата сутрин хората се запознавали отново без да знаят, че предната вечер вече са го направили.

И с нашите двама герои така се получило. Относно това кога и как са се харесали, историята мълчи. И те мълчат - никой не знае. Трябвало е време, разбира се, да осъзнаят, че харесването се дължи не на фалшивия гроздомицин, а на истински човешки чувства. Случило се така, че всичко това си го казали криво-ляво в една стара кръчма, в един стар град - този на Пловдив, на една маса, която представлявала стара шевна машина. И старото изведнъж лумнало и от пламъците се родила....... любовта, разбира се (тука стана малко ангелоподобноimage, ама явно все така се случва в животаimage). И както си е в реда на нещата, и въобще във всички приказки с добър край младите се взели преди 8 години на този ден, родили им се деца и заживели щастливи....... а да не забравя - взели си и домашен любимец - сивият звяр, който ако продължава така остро да показва със зъби и нокти любовта и предаността си ще стане ефектна декорация за стена...... или поне кожата муimage. И приказката няма как да свърши дотук....... защото оттук почва най-интересното - а имено как тези две гълъбчета съумяват да живеят заедно и хармонично?!?!

Мъжът в тази история не е типичния балкански субект от мъжки пол. Той е онази странна птица, която нощем спи с тампони в ушите, защото жена му трака по клавиатурата на компа; слага си и превръзка тип "Зоро" на очите, когато пак благоверната му се зачете в някоя книга късно вечер. Той е от оня тип хора дето нощем излизат и шъткат на гаргите, а може би и враните, които накацали по дърветета посрещат шумно изгрева. А понякога даже и ги залива с канчета вода от терасата. Същият, който нощем най-вероятно ще чуете да се кара на глутниците кучета, които вият и не му дават мира да спи. А може би го познавате от псуването, което мята по включилите се в тъмното аларми на коли, но все пак не ги замярва. Не че не иска. Напротив! Но колите, оказва се, са твърде далеч и избраният за амуниция плод няма да ги стигне до тях. Даааааа, той е моя съпруг - Момчил, който нощем не може да търпи дори играещата ни котка, която му трака с нокти по ламината и я заточва в кухнята. След което става за сетен път за да я отточи, защото тя мяука и много успешно имитира звъненето на мобифон от средата на 90-те. Да, това е Момчил, който иначе рядко ме чува, когато почна да му говоря, че нещо вкъщи трябва да се ремонтира и на моите въпроси от сорта на: "Да вземем ли федербала да играят децата долу?", ми отговаря: "Кой?"

Но не мога да опиша Момчил само така едностранно. И няма начин да не споменя невероятно силния му афинитет към спането. Няма начин Чил да види легло, да се ослуша идва ли заплаха от детската стая и като установи, че на "Шипка всичко е спокойно" да не се хоризонтира. А с първия индиански крясък, долитащ от детската стая и оповестяващ края на блаженството да не подскочи и запърха с клепачи. Момчил - човекът, на когото съм кръстила един синдром, описващ човешко поведение - синдромът "Мона Лиза". Какво представлява ли?!? Ами това е състоянието, в което изпадаш след като си бил на работа около 8 часа, маал си гащи по площадките с децата, а едва след това си седнал да празнуваш с приятели без да има повод и в крайна сметка алкохолът и умората са те докарали до равновесното състояние на тънка усмивка по неразтворените устни, която иде да заблуди компанията, че ти още си в час, с това, което ти разказват. А едносричните звуци, които незнайно как излизат от тези устни и наподобяват "Аха", "тъй е", "да", "мъъ" биха могли да внушат на някой, че Чил даже и взема участие в мохабета. И същият този човек се преобразява като хамелеон, когато тръгне Шампионска лига - очите му добиват формата на кръгъл диамант, устата е разширена и артикулира яко нецензурни слова, а сънят е изпратен на някой тихоокенаски атол да си ближе раните...

И все пак това е човекът, който току-що ме изненада за втори път днес и в момента вдъхвам аромата на бледорозовия лилиум от букета с кичести далии, прекрасни нежни хризантеми и цветя, които едно момиче ми връчи с усмивка на вратата на офиса. Човекът, от който преди 10 години поисках единствено дом, а получих ВСИЧКО. Човекът, с главно "Ч". А не мъжът с главно "М". Приятелят с главно "П". А не пичът с главно "П". Личността с главно "Л". А не тежкарят с главно "Т".

Обичта с главно "О", помитаща и разбиваща на прах наслагваните с векове разбирания за съпруг и семейни взаимоотношения.

Единственият мъж, с който дори и заедно се чувствам освободена и свободна. Защото след толкова години разбирам, че е лесно да си сам и свободен. Но Е много по-сладко да гледаш свободно, когато погледите са два.
Чил, бях забравила как се казва "Обичам те!", но съдбата си знае своето и в годината, в която и двамата навършихме 33, успя да ми отвори очите за толкова много неща.

ОБИЧАМ ТЕ! ОБИЧАМ КОКИ И БЕЛА! .............ОБИЧАМ И СИВИЯ КОСМАТ КИЛИМ ДАЖЕimage!!!! ПО-ХУБАВО СЕМЕЙСТВО НЕ МОЖЕХ ДА СИ ПОЖЕЛАЯ! А СЕГА ГО ИМАМ!


И да почерпя....... нашите родители, нашите приятели и всичките ни познати:
image image
Има само един човек, който винаги ми липсва в този ден и ти знаеш кой е....... остава ми радостта, че татко беше най-гордия и щастлив баща на булка в света на 10 август 2002 година.





Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. baimomchil - Благодаря
10.08.2010 11:35
за този пост! Невероятен е.

А тази песен на най-големите е бях забравил.

Пожелавам си довечера да се докараме до състояние Мона Лиза :)
цитирай
2. анонимен - Пожелавам ви
10.08.2010 11:44
Пожелавам ви импулсът, който сте запалили преди осем години и очевидно разпалвате с всяка следваща година, да ви топли дори тогава, когато сте заобиколени от рояци пра-пра-внуци и тогава да имате същия поглед за себе си и за семейството си и дори повече заради годините, които ще търкулнете. Вие сте мечтата на толкова много хора... :)
цитирай
3. djud - Чудесна, съвременна и
10.08.2010 11:46
истинска приказка :))))
А колкото до това : " И старото изведнъж лумнало и от пламъците се родила....... любовта, разбира се " - то си е било съвсем естествено. Нали сте се "търсили" от 1001 години :))))))
И след момичето с букета , доставен в офиса - дали пък не те очаква " Море от ЛЮБОВ" !!??
Много хубав празник ви желая и на двамата ! Целувки !
цитирай
4. cchery - И след момичето с букета, дост...
10.08.2010 11:57
djud написа:

И след момичето с букета , доставен в офиса - дали пък не те очаква " Море от ЛЮБОВ" !!??

А, сакън...... нямам против предавенто, водещата, но вече ще стане наистина лигаво.... Виж някой и друг билет за концерта на W.A.S.P. очаквам и още как :)))))).
цитирай
5. deteidiot - Ех, не знам дали ще ми повярваш ако ти ...
10.08.2010 12:23
Ех, не знам дали ще ми повярваш ако ти кажа колко много ме зарадва с този пост :) Много ви се радвам :) Много се радвам на такива хора и ти пожелавам да запазите любовта и след 10 и след 20 и след много години :) Вчера, когато се прибирах, видях дядо и баба хванати за ръка да се разхождат и не можах да сваля усмивката си цялата вечер :) Поздрави :)
цитирай
6. анонимен - vihrogonche
10.08.2010 12:29
Честита годишнина, Черита и Момчи! Бъдете влюбени, щастливи и свободни още дъъъълги години! Прегръщам ви!
цитирай
7. cchery - Ех, не знам дали ще ми повярваш ако ти ...
10.08.2010 12:35
deteidiot написа:
Ех, не знам дали ще ми повярваш ако ти кажа колко много ме зарадва с този пост :) Много ви се радвам :) Много се радвам на такива хора и ти пожелавам да запазите любовта и след 10 и след 20 и след много години :) Вчера, когато се прибирах, видях дядо и баба хванати за ръка да се разхождат и не можах да сваля усмивката си цялата вечер :) Поздрави :)

Дете, благодаря! Аз съм убедена, че човеци с главно "Ч" има и са навсякъде около мен....... и стават все повече и повече.
цитирай
8. cchery - Честита годишнина, Черита и Момчи! ...
10.08.2010 12:40
анонимен написа:
Честита годишнина, Черита и Момчи! Бъдете влюбени, щастливи и свободни още дъъъълги години! Прегръщам ви!

Деско, да ти се връща!!! И ние, и по-специално аз те прегръщаме! :))
цитирай
9. cchery - Да сте живи и здрави! И как му е реда ...
10.08.2010 12:41
hristo27 написа:
Да сте живи и здрави!
И как му е реда - НАЗДРАВЕ!

Благодаря и дзън и от мене! :))))
цитирай
10. panazea - Честито !
10.08.2010 12:48
Една Слънчева двойка в блог бг!
Бъдете щастливи!
цитирай
11. анонимен - Мимоза
10.08.2010 14:03
Чери,честита годишнина!
Много хубава , емоционална история!Поздравявам и двама ви затова,че сте съумяли не само да се откриете,но и затова, в което през тези години сте успяли да се превърнете един за друг!За това,че сте успяли да запазите чувствата си,че сте обогатили отношенията си,че сте станали най-важните един за друг!За това,че въпреки обвързани, се чувствате свободни!И приятели!
Желая всичко,което ви радва и прави щастливи никога да не се изчерпи!Живейте все така цветно и динамично!
Весел празник!
цитирай
12. анонимен - Честито и от мен bobichan
10.08.2010 14:08
Да сте живи и здрави, много щастливи поне още 10 x 10 години.
Весел купон и дано получиш заветните билети :)

PP: Аз си мислих, че само моя мъж спи с тапи за уши ;)
цитирай
13. baimomchil - PP: Аз си мислих, че само моя мъж ...
10.08.2010 14:23
анонимен написа:

PP: Аз си мислих, че само моя мъж спи с тапи за уши ;)


Аз слагам памуци. Ако му трябва превръзка тип Зоро, мога да дам координатите на Храбрият шивач (личната ни шивачка), много е добра и е рокаджийка :)
цитирай
14. baimomchil - Благодаря на всички за пожелани...
10.08.2010 14:24
Благодаря на всички за пожеланията. Да ви се връща!
цитирай
15. cchery - Чери, честита годишнина! Много ...
10.08.2010 14:39
анонимен написа:
Чери,честита годишнина!
Много хубава , емоционална история!Поздравявам и двама ви затова,че сте съумяли не само да се откриете,но и затова, в което през тези години сте успяли да се превърнете един за друг!За това,че сте успяли да запазите чувствата си,че сте обогатили отношенията си,че сте станали най-важните един за друг!За това,че въпреки обвързани, се чувствате свободни!И приятели!
Желая всичко,което ви радва и прави щастливи никога да не се изчерпи!Живейте все така цветно и динамично!
Весел празник!

Благодаря, Мимозка! Дано наистина се сбъднат пожеланията ти! :))
цитирай
16. cchery - Да сте живи и здрави, много щастливи ...
10.08.2010 14:39
анонимен написа:
Да сте живи и здрави, много щастливи поне още 10 x 10 години.
Весел купон и дано получиш заветните билети :)

PP: Аз си мислих, че само моя мъж спи с тапи за уши ;)

Ох, Боби, както виждаш положението е по-сериозно и не стига само до тапите за уши! :)))) Благодаря за включването!
цитирай
17. анонимен - Да сте живи и здрави, много щастливи ...
10.08.2010 18:04
cchery написа:
анонимен написа:
Да сте живи и здрави, много щастливи поне още 10 x 10 години.
Весел купон и дано получиш заветните билети :)

PP: Аз си мислих, че само моя мъж спи с тапи за уши ;)

Ох, Боби, както виждаш положението е по-сериозно и не стига само до тапите за уши! :)))) Благодаря за включването!


Абе така като гледам, дай боже всеки му такова сериозно положение.
Ще имам едно на ум и за Храбрия шивач. Ако се наложи.
цитирай
18. diso - Много щастие ви желая!
10.08.2010 23:06
Иначе чувството е доста забавно, макар и малко неловко - ходиш си из града, срещаш разни непознати, а те те поздравяват и даже те заговарят... Явно вече сме се запознали, но къде ли?
:))
цитирай
19. divna8 - Честито, млади и влюбени!!! П...
10.08.2010 23:16
Честито, млади и влюбени!!!
Приятно изненадана съм да ви свържа всички в една роднинско-приятелска линия:
Чери, Джуд..."Бай"Момчил :)))
Радвам се на подобни отношения и търпеливо разбирателство... Защото - търпението и разбирането са в основата на истинската обич!
Бъдете себе си, щастливи със себе си, за да сте щастливи и заедно :):):)
Прегръдки за всички герои от приказката - малки, големи и още по-големи :)))
цитирай
20. анонимен - Марико
10.08.2010 23:53
ЧЕСТИТОООО. Да сте здрави, влюбени и щастливи още дъъъълги години. Пожелавам ви чудесен празник, а след намонализването - незабравима нощ /сутрин/.
Ние празнуваме по същия повод на 29 август.
РР: Днес се прибрахме и веднага надуших, че има нещо. И Чери....много хубаво си го написала. И двамата сте имали късмета да намерите половинките си.
Целувки
цитирай
21. injir - Постинг за милиони! Живи и здрави да ...
11.08.2010 09:19
Постинг за милиони! Живи и здрави да сте!
цитирай
22. cchery - Да, Дивна, след
11.08.2010 09:48
divna8 написа:
Честито, млади и влюбени!!!
Приятно изненадана съм да ви свържа всички в една роднинско-приятелска линия:
Чери, Джуд..."Бай"Момчил :)))
Радвам се на подобни отношения и търпеливо разбирателство... Защото - търпението и разбирането са в основата на истинската обич!
Бъдете себе си, щастливи със себе си, за да сте щастливи и заедно :):):)
Прегръдки за всички герои от приказката - малки, големи и още по-големи :)))

една година в блог.бг тайната е разбулена :))))). Фактите обаче говорят, че на всички ни тук ни харесва щом намираме този начин да се изразяваме.

Благодаря за пожеланията на всички - теб, Дисо, Инжир! Да ви се връщат!:)
цитирай
23. cchery - ЧЕСТИТОООО. Да сте здрави, влюбени ...
11.08.2010 09:49
анонимен написа:
ЧЕСТИТОООО. Да сте здрави, влюбени и щастливи още дъъъълги години. Пожелавам ви чудесен празник, а след намонализването - незабравима нощ /сутрин/.
Ние празнуваме по същия повод на 29 август.
РР: Днес се прибрахме и веднага надуших, че има нещо. И Чери....много хубаво си го написала. И двамата сте имали късмета да намерите половинките си.
Целувки

Марикоооооооооооооо, знаеш ли как те издирвах...... исках да ти се обадя и толкова се надявах да минеш през блога сега като го няма форума :)))!
цитирай
24. анонимен - ninina - Честито!
11.08.2010 10:47
Чери, разкошно си го написала! Пожелавам Ви да сте все така влюбено и прекрасно семейство! Много прегръдки на четирима ви :)
цитирай
25. cchery - Чери, разкошно си го написала! П...
11.08.2010 10:53
анонимен написа:
Чери, разкошно си го написала! Пожелавам Ви да сте все така влюбено и прекрасно семейство! Много прегръдки на четирима ви :)

Нинка, радвам се да те видя тук. Ти определено си изненадата за днес! :))
цитирай
26. baimomchil - Чери, разкошно си го написала! П...
11.08.2010 11:00
анонимен написа:
Чери, разкошно си го написала! Пожелавам Ви да сте все така влюбено и прекрасно семейство! Много прегръдки на четирима ви :)


Петимата - сивото килимче не е за подценяване ;) :) :) :)

Благодаря на всички за пожеланията!
цитирай
27. анонимен - маца73 - Честито на патерица!!!!
11.08.2010 11:19
Да сте ми живи и здрави!!!!!!! Още много дълго, поне до края на този живот, да се обичате все така!!!! Трудностите да ви правят все по-силни и сплотени, радостите да ви правят все по-окрилени, дечицата ви да станат разумни и волни като вас. Всички заедно да се радвате на свободата да бъдете заедно........................!

Черитка, адски ми липсва форума........... Неразбирам от тези неща и незнам какво му се е случило, само се надявам да не е завинаги!!!
Целувам те силно и те прегръщам горещо!!!
цитирай
28. cchery - Да сте ми живи и здрави!!!!!!! Още ...
11.08.2010 11:25
анонимен написа:
Да сте ми живи и здрави!!!!!!! Още много дълго, поне до края на този живот, да се обичате все така!!!! Трудностите да ви правят все по-силни и сплотени, радостите да ви правят все по-окрилени, дечицата ви да станат разумни и волни като вас. Всички заедно да се радвате на свободата да бъдете заедно........................!
Черитка, адски ми липсва форума........... Неразбирам от тези неща и незнам какво му се е случило, само се надявам да не е завинаги!!!
Целувам те силно и те прегръщам горещо!!!

Ей, Маце, дойде и ти най-сетне :))! И аз те прегръщам силно и споделям липсата ти на "онзи" форум. :((((
цитирай
29. ivankalilova - Чери, честито и от мен !Да сте живи и ...
11.08.2010 13:19
Чери, честито и от мен !Да сте живи и здрави , и много, много щастливи!
Любов, доверие, разбирателство да съпътстват дните ви !
Вървете винаги ръка за ръка , с погледи устремени в една посока !
Бъдете благословени! :)))
цитирай
30. djulka - Честита годишнина!!!
11.08.2010 13:51
Чери,мила,поздравявам и двама ви,да сте живи и здрави,все така да се обичате и да си останете приятели,такива,каквито сте!!!Пия за ваше здраве!
Страхотна приказка!Поздравявам те!
А този бейлис ми напомня за Линди,която също много ми липсва,хайде бе няма ли да се реши проблема с този форум?!?!
цитирай
31. cchery - Чери, честито и от мен !Да сте живи и ...
11.08.2010 13:56
ivankalilova написа:
Чери, честито и от мен !Да сте живи и здрави , и много, много щастливи!
Любов, доверие, разбирателство да съпътстват дните ви !
Вървете винаги ръка за ръка , с погледи устремени в една посока !
Бъдете благословени! :)))

Благодаря ти от сърце!! Страхотно е да имаш поводи и като твоя днес! Целуни русата принцеса от мене! :)
цитирай
32. cchery - Чери, мила, поздравявам и двама ви, ...
11.08.2010 13:57
djulka написа:
Чери,мила,поздравявам и двама ви,да сте живи и здрави,все така да се обичате и да си останете приятели,такива,каквито сте!!!Пия за ваше здраве!
Страхотна приказка!Поздравявам те!
А този бейлис ми напомня за Линди,която също много ми липсва,хайде бе няма ли да се реши проблема с този форум?!?!

Джулс, мила, мисля, че няма да се оправи....... докато не свърши ваканцията на предаването :((((((. После пак ще им потрябваме за мнения, за да вървят евридейките от 10 часа и ще го оправят.......... Линдуша, ще я потърся почти веднага..... и на мен ми липсва!
цитирай
33. анонимен - марико
11.08.2010 15:37
cchery написа:
Марикоооооооооооооо, знаеш ли как те издирвах...... исках да ти се обадя и толкова се надявах да минеш през блога сега като го няма форума :)))!

Еййй, как ме изкефи този коментар. Толкова е хубаво някой да е усетил липсата ти. И ти ми липсваш. Прегръдки и целувки и на другите момичета и на доктора, липсвате ми.
Ама се оказахме прави, нали Зори? Събитията сякаш нарочно се нагласиха така, за да се види, че наистина Чери е най-скъпата ни форумна приятелка - събрахме се около нея и няма да се загубим - приятелка завинаги.
Чери, Иван има всички симптоми на синдрома "Мона Лиза", все едно си го гледала и си писала. Много се смях, но и ме хвана яд, че не съм се сетила първа, защото приликата с въпросната дама /или не/ е очевидна. Но ти ми разрешаваш да използвам термина, нали?
Вие хубаво ли си изкарахте? Докарахте ли се до въпросното състояние?
Не знам какви са правилата тук и дали не съм сгазила лука с писанията си, ама така ме сърбяха пръстите, че ще ме прощавате.
цитирай
34. cchery - О, Марико, не се притеснявай!
11.08.2010 15:59
Пиши си на воля..... тук спамът е разрешен :))))). С форума стана голяма беля и ме е яд, че нищо няма да се оправи преди отново да тръгне предаването. Все си мисля,че чак тогава ще го "дигнат". Иначе няма патент над наименованието на синдрома "Мона Лиза" - ползвай го...... лошото е че ти се налага. Ама това да име кусура на нашите мъже. Наистина ми липсваше - особено в 2 теми по-назад..... със снимката на гъба хуйновка.... (тук слагам засрамен емотикон) - името не е измислено от мене - да си кажа аз!!!!! Уф, искам вече някаква по-нормална форма на комуникация.......

Ейййййй, много поздрави от Линдуша........ ей сега се чухме по телето...... липсваме й естествено, а и тя на нас!
цитирай
35. анонимен - Ellis
11.08.2010 22:58
Черитка,бай Момчи,честита годишнина и от мен!
Аз както винаги все най-отзад на колоната(под котлона или където и да било там...;),ама какво да се прави,мисълта ми бехсе че повечето хора тук са изказали прекрасни пожелания,но нека все пак и аз да се включа:Пожелавам ви да се обичате все така искренно,свободно и необсебващо,останете си все така прекрасни(Момчил нямам честта да го познавам,но съм чувала,че Господ събира),бъдете щастливи
цитирай
36. erato7 - Бъдете щастливи и обичащи се зав...
12.08.2010 10:23
Бъдете щастливи и обичащи се завинаги! Радвам ви се!:))))
цитирай
37. cchery - Черитка, бай Момчи, честита год...
12.08.2010 10:36
анонимен написа:
Черитка,бай Момчи,честита годишнина и от мен!
Аз както винаги все най-отзад на колоната(под котлона или където и да било там...;),ама какво да се прави,мисълта ми бехсе че повечето хора тук са изказали прекрасни пожелания,но нека все пак и аз да се включа:Пожелавам ви да се обичате все така искренно,свободно и необсебващо,останете си все така прекрасни(Момчил нямам честта да го познавам,но съм чувала,че Господ събира),бъдете щастливи


Благодаря ти, Елис! :)))

Елисче, радвам се да те видя тук, мила. Ина мене ми писна да гоняма форума и не съм сигурна, че след като го възстановят ще пиша там. В крайна сметка уважение за уважение се иска.....
цитирай
38. анонимен - марико
12.08.2010 14:43
cchery написа:
Иначе няма патент над наименованието на синдрома "Мона Лиза" - ползвай го...... лошото е че ти се налага. Ама това да име кусура на нашите мъже.

Да бе, и още 15-20 нещица, ама кой ти ги гледа. Имат страхотен вкус към хубави жени и това компенсира всичко останало.
цитирай
39. cchery - Ама това да име кусура на нашите м...
12.08.2010 16:22
анонимен написа:
cchery написа:
Ама това да име кусура на нашите мъже.

Имат страхотен вкус към хубави жени и това компенсира всичко останало.

Марико, как се сети?!?!? За 10 години чак сега разбирам какво ме привлича толкова в моя мъж, а то е вкуса му към хубавите жени и по-специално аз! :)))))))))))))))))

Ей, момиче, много ми липсваш - метни един скайп насам! Аз дадох моя вчера на Мацюна, така че тя ще ти го даде........
цитирай
40. анонимен - марико
12.08.2010 16:32
cchery написа:
Ей, момиче, много ми липсваш - метни един скайп насам! Аз дадох моя вчера на Мацюна, така че тя ще ти го даде........

Метнах ти още снощи
цитирай
41. cchery - Ей, момиче, много ми липсваш - метни ...
12.08.2010 17:19
анонимен написа:
cchery написа:
Ей, момиче, много ми липсваш - метни един скайп насам! Аз дадох моя вчера на Мацюна, така че тя ще ти го даде........

Метнах ти още снощи

E....... що не съм разбрала?!?!
цитирай
42. анонимен - Марико
12.08.2010 23:00
Не знам. Намерих те, добавих те, а ти все още не си разбрала!?!? В чуденка съм и аз.
цитирай
43. анонимен - Чер и Чил
13.08.2010 10:00
от Lindorina:

Чери,късно прочетох постинга ти,за да се включа навреме в поздравленията.....
Но вечното"по-добре късно ,отколкото никога" важи,нали?!
Черитка,на мен ми се насълзиха очите като четох,а ако бях на мястото
на мъжа ти ,сигурно бих се разплакала от щастие,умиление и признателност...
ЧЕР и ЧИЛ/между другото добре звучи!/
Пожелавам ви да се обичате,да се радвате,да отглеждате с любов децата си /и килимчето!!!/да се наслаждавате на живота,защото въпреки всичко,той е прекрасен!Нека щастливият ви семеен живот,пребъде занапред в годините!Бъдете здрави и едно закъсняло,но никога излишно НАЗДРАВЕ!!!

P.S.Хеееейййййййй,Мари,маймуно такава,май всички си липсвахме!!!Окъпи се веднъж заради мен в бургаското море!
цитирай
44. cchery - Линдииииииииииии, добро утро!
13.08.2010 10:06
Марико и на тебе!! Линди, благодаря, мила - радвам се, че намираш време да се отбиваш!!!!

Мацки, да взема да пусна нов постинг, а?!? Без някаква специална тема - просто да си пишем коментари вътре, че аман вече!!!!
цитирай
45. анонимен - марико
13.08.2010 10:16
cchery написа:
Мацки, да взема да пусна нов постинг, а?!? Без някаква специална тема - просто да си пишем коментари вътре, че аман вече!!!!

Ми ади де.

Линди, ще се цопна и заради теб в морето, даже ще ти снимам палмата под която се излежавам /или по която се катеря/. Много се радвам да те "чуя"
цитирай
46. baimomchil - Линдорина
13.08.2010 10:20
тва малко като Чърчил ми звучи :)

Благодарско за пожеланият да ви се връщат.
цитирай
47. анонимен - vihrogonche
13.08.2010 11:25
"Чер и Чил" - много е свежо, много е яко - хареса ми!!!
цитирай
48. анонимен - Линди
13.08.2010 11:28
baimomchil написа:
тва малко като Чърчил ми звучи :)



Хи-хи,ми хубаво,тогава да бъде ЧИЛ и ЧЕР :)
То,те мъжете,все искат да са УтпреТ !
Чери,като имам време - разбира се.Хайде ,пускай постинга!!!
Мариии,знаеш ми слабото място,ама и аз знам твоето!!!
цитирай
49. анонимен - марико
13.08.2010 11:59
анонимен написа:
"Чер и Чил" - много е свежо, много е яко - хареса ми!!!


Абе, направо Черил /по подобие на "Бранджелина"/
цитирай
50. cchery - Готовооооооооооооооооо
13.08.2010 12:07
момичета, бягайте на следващия постинг - най-горе е линка "следващ постинг". Чакам ви!:)))))

Ще ви дам аз един ЧерИл......... ааааааааа:(((((. :)))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
51. kasnaprolet9999 - Толкова рядко се случва да чуя, как ...
13.08.2010 14:12
Толкова рядко се случва да чуя, как някоя жена е добволна от съпруга си, че ще трябва да се ощипя, за да не си мисля, че сънувам. Толкова хубаво и искрено звучи всичко, че ако бях на мястото на момчил щях направо да се разтопя. пожелавам ви все така да се обичате и разбирате, много здраве и късмет.
цитирай
52. cchery - Толкова рядко се случва да чуя, как ...
13.08.2010 15:04
kasnaprolet9999 написа:
Толкова рядко се случва да чуя, как някоя жена е добволна от съпруга си, че ще трябва да се ощипя, за да не си мисля, че сънувам. Толкова хубаво и искрено звучи всичко, че ако бях на мястото на момчил щях направо да се разтопя. пожелавам ви все така да се обичате и разбирате, много здраве и късмет.

Благодара ти, пролет!!! Много ми стана приятно от твоя коментар. И не се ощипвай.. все още има и такива семейства. А аз наистина съм носена на ръце май.....
цитирай
53. vihrogonche - хм,
28.09.2010 15:23
бях сигурна, че този разказ се казваше "Той и тя", но съм сгрешила явно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cchery
Категория: Други
Прочетен: 5008638
Постинги: 314
Коментари: 5091
Гласове: 3536
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031